Beschrijving

Grote Thems | Varsenare (Jabbeke)

Deze villa in cottagestijl, gebouwd in 1978-79, bevindt zich in de residentiële woonomgeving van Grote Thems. Het perceel van 2.257 m² is achterliggend van een buurperceel en weggelegen van de straat. Dit zorgt voor de nodige rust en privacy.
De villa met een bewoonbare oppervlakte van 310 m² is ruim en doordacht ingedeeld, waarbij de woonkamer is georiënteerd naar de tuin. Dit zorgt voor heel wat mooi en aangenaam lichtinval in de leefruimte. De open haard geeft warmte en gezelligheid. Verder is de villa ingedeeld met een inkomhall voorzien van gastentoilet en vestiaire, keuken en aansluitende eetplaats, garage, wasplaats en voldoende opbergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 5 zéér ruime slaapkamers en een lichtrijke badkamer. De villa heeft wat opfrissingswerken nodig, waarbij de eerste verdieping makkelijk een nieuwe indeling zoals dressing en extra badkamers, kan krijgen. Het inrichten van kantoorruimte voor vrij beroep of zelfstandige activiteit is tevens mogelijk.
De tuin heeft een zuidoostelijke oriëntatie en kent een prachtige aanleg waarbij u op elke plek kan genieten van de zon. Het terras heeft een zuidwestelijke oriëntatie wat u het plezier van de avondzon oplevert en beschikt over een opslagplaats voor het brandhout. De tuin en de woning worden voldoende beschut door de rondom aangelegde loofbomen en bieden u de nodige privacy.
Met zijn troeven, zoals de exclusieve ligging, omvangrijke woonruimte en prachtig aangelegde tuin, is deze villa een uitstekende buitenkans.

Energie: 358 kWh/m2 - UC2140479
Sted. Inl.: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Varsenare
Straatnaam Grote Thems
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Woonoppervlakte 310 m2
Terrein Oppervlakte 2257 m2
EPC Waarde 358 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1596
Bouwjaar 1979
Makelaar Ref. W-02F96E
IMMOSCOOP Ref. ZVNVD6U2
Stedenbouwkundig vergunning Gvg
Verkavelingsvergunning Gvv
Dagvaarding geen
Rechterlijke beslissing Gmo
Voorkooprecht Gvkr
Stedenbouwkundige bestemming Woongebieden
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF