Beschrijving

Recent gerenoveerde en verrassend ruime woning met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en beroepsruimte, uiterst gunstig gelegen op een mooi zuidoost georiënteerd perceel van 404 m² in een rustige zijstraat van de Markt in het centrum van Vorselaar ! Het perceel is tevens bereikbaar via de achterliggende ruime publieke parking. Bekijk het virtueel bezoek op onze website ! EPC: 281 kWh/m²

Ligging
Centrum Vorselaar, doch rustig gelegen in een zijstraat van de Markt. Nabij openbaar vervoer, winkels, scholen, ..., vlot bereikbaar en metvlotte verbinding naar deomliggende gemeentes en zowelde E313 als de E34.

Tevens bereikbaar via de achterliggende ruime publieke parking !

Indeling
Inkomhal,eethoek, zithoek, speelhoek,open keuken, bureel, beroepsruimte, wasplaats, gastentoilet, 3 slaapkamers, badkamer, douchekamer, zolder,kelder, terrasen tuinberging.
Beschrijving
Via de inkomhal bereikt u de ruime en openleefruimte. Dezeisopgedeeld in eeneethoek, zithoek, open keuken, speelhoek en aansluitend bureel dat afgesloten kan worden met een glazen schuifdeur.De zithoek is voorzien van eenruime maatkast en een pelletkachel.De keuken werd in 2016 geplaatst en is voorzien van alle comfort (Amerikaanse koelkast, vaatwas, oven, combi-oven, inductievuur en dampkap). Aansluitende wasplaats met douche en lavabo. Verder is er op het gelijkvloers een gastentoilet en een beroepsruimte, dewelke vroeger een garage was.

De achtergevel bestaat uit een grote glaspartij.U geniethier veel lichtinval en toegang tot / eenmooi zicht over de zongerichtetuin. De groteplooiraam kanvolledig geopend worden, waardoor de tuin het verlengde wordt van de leefruimte.

Aan de zijkantvan de woning bevindt er zich een beroepsruimte metaparte ingang en voorliggende parkeerplaats. Gecombineerd met ruime bureel in de leefruimte, ontstaan er mogelijkheden voor het uitoefenen van é&eacu

te;n of meerdere vrije beroepen / zelfstandige activiteiten / ...! U kan de speelhoek gebruiken om deze ruimte verder uit te breiden en de beroepsruimte in zijn geheelvolledigaf te scheiden van het privégedeelte.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op3 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. De master bedroom is voorzien van een ingebouwde kast en een douchekamer. De 2 kinderkamers hebben elk toegang tot hun eigen zolder, ideaal als speelhoek !

De droge kelder biedt de nodige koele bergruimte.

Zuidoost georiënteerde tuin, volledig afgesloten envoorzien van 2 terrassen eneen degelijketuinberging. Via een poort, met toegangscontrole, heeft u toegang tot de achterliggende ruime publieke parking. Handig voor bewoner,bezoeker en klant !
In 2011 werd de woning volledig gestript, gerenoveerden uitgebreid met een achterbouw. Bij de renovatie werden enkele originele vloeren (tegels en plancher)en binnendeuren behouden, alsook de badkamer.

De woning is voorzien van camerabewaking. Verwarming op gas. Aluminium ramen.Elektrische installatie conform.

Kortom: deze woning is instapklaar, voldoet aan de hedendaagse woonnormen en biedt tal van mogelijkheden !

Bekijk het virtueel bezoek !

Recent gerenoveerde en verrassend ruime woning met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en beroepsruimte, uiterst gunstig gelegen op een mooi zuidoost georiënteerd perceel van 404 m² in een rustige zijstraat van de Markt in het centrum van Vorselaar !

EPC: 281 kWh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen inwoongebied (Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)
Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Vorselaar
Straatnaam Kabienstraat 12
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 220 m2
Terrein Oppervlakte 404 m2
EPC Waarde 281 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €808
Makelaar Ref. 2836558
IMMOSCOOP Ref. TCTGM8410170304
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OF

Kaart