Beschrijving

Klein beschrijf (5% ipv 10% verkooprechten) mogelijk ! Woning met 2 slaapkamers en ruime tuin, gelegen op een zuidoost georiënteerd perceel van 829 m², op wandelafstand van het centrum van Vorselaar ! EPC: 385 kWh/m²

Klein beschrijf (5% ipv 10% verkooprechten) mogelijk !

Ligging
Op wandelafstand van het centrum van Vorselaar, nabij openbaar vervoer, winkels, scholen, ..., vlot bereikbaar en metvlotte verbinding naar deomliggende gemeentes en zowelde E313 als de E34.

Indeling
Inkomsas,eethoek, zithoek, keuken,wasplaats, 2 gastentoiletten,2 slaapkamers, badkamer, kelder en tuin.

Beschrijving
De openwoonkamer is ruim ingedeeld met zithoek, eethoek en een tussenruimte (speelhoek, bureau, ...). De industriële keuken sluit aan bij de eethoek en is voorzien van een 6 pits gasvuur, dampkap, oven en dubbele friteuse. Achteraan is er een wasplaats. Verder zijn er 2 afzonderlijke toiletten.

Op de verdieping bevinden er zich 2 slaapkamers. De grote slaapkameris open tot in de nok. De kinderkamer dient nog volledig afgewerkt te worden enkan uitgebreid worden met een open zolderverdieping. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel op een meubelen een toilet.

De kelder biedt de nodige koele bergruimte.

Er zijn rolluiken voorzien aan de straatkant (boven elektrisch). Verwarming op aardgas.

Achter de woning is er een ruimezuidoost georiënteerde tuin. Via een poortje naast de woning heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin, ideaal voor bvb. fietsen.
Deze woning werd deels gerenoveerd (gasbrander, radiatoren, badkamer, vloer, buitenschrijnwerk vooraan, elektrische installatie (nog niet conform)), doch moeten sommige renovatiewerken nog verder worden afgewerkt. Boven zijn er nog twee kleine oude ramen met enkel glas.

Woning met 2 slaapkamers en ruime tuin, gelegen op een zuidoost geori&

euml;nteerd perceel van 829 m², op wandelafstand van het centrum van Vorselaar !

EPC: 385 kWh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen: geen vergunning uitgereikt (Gvg), gelegen inwoongebied (Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)
Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Vorselaar
Straatnaam Riemenstraat 42
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 143 m2
Terrein Oppervlakte 829 m2
EPC Waarde 385 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €302
Makelaar Ref. 2914587
IMMOSCOOP Ref. BXVLU6904170321
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OF

Kaart