Beschrijving

Klein beschrijf (5% ipv 10% verkooprechten) mogelijk ! Gerenoveerde instapklare woning met o.a. 2/3 slaapkamers en dressing, gunstig gelegen op een mooi perceel van 930 m² op wandelafstand van het centrum van Vorselaar ! EPC: 320 kWh/m²

Klein beschrijf (5% ipv 10% verkooprechten) mogelijk !

Ligging
Rustig gelegen op wandelafstand van het centrum vanVorselaar. Nabij openbaar vervoer, winkels, scholen, ..., vlot bereikbaar en metvlotte verbinding naar deomliggende gemeentes en zowelde E313 als de E34.

Indeling
Inkomhal,eethoek, zithoek,keuken,wasplaats, gastentoilet,2 slaapkamers, extra(3de slaap)kamer, badkamer, dressing, nachthal, kelder, bijgebouw,terrassenen tuinberging.
Beschrijving
Via de inkomhal, met gastentoilet,bereikt u de ruime en openleefruimte, bestaande uit eeneethoek, zithoek en leeshoek/bureauruimte met kachel. De keuken (2005)bevindt zich in de aansluitende achterbouw, is voorzien van alle comfort (Amerikaanse koelkast, combi-oven, vaatwas, gasvuur, dampkap en arduinen werkblad) en biedt ruimte aan een extra eethoek.

De badkamer (2005)bevindt zich op het gelijkvloers, is zeer ruim en mooi afgewerkt, envoorzien van inloopdouche, ruim bad, 2 lavabo's in meubel en toilet.

Verder is er nog een wasplaats en een ruimte met ingebouwde kastendie dienst kan doen als extra (3de)slaapkamer, bureel, speelkamer, berging,zelfstandige activiteit (bevindt zich vooraan de woning), ... .

De leefruimte, keuken en badkamer zijnvoorzien van inbouwspots.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op2 slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een aansluitende dressing.

Droge kelder, ideaal alskoele bergruimte.

Deaangelegdetuin biedt de nodige rust en privacy, isvolledig afgesloten envoorzien van 2 terrassen, een bijgebouw (dienstig als buitenkeuken)eneentuinberging. Naast de woning is er een parke

erplaats. Er is voldoende ruimte om een garage / carport te voorzien.

Deze woning werd in 1991 vollediggerenoveerden uitgebreid.De verwarming werd in 2013 vernieuwd (centrale verwarming op aardgas/ de slaapkamers en de badkamer met een warmtepomp (ook koeling)). De keuken en de badkamer werden in 2005 vernieuwd.

Kortom:een instapklare woning met een mooie en ruime tuin op een gunstige locatie !

Gerenoveerde instapklare woning met o.a. 2/3 slaapkamers en dressing, gunstig gelegen op een mooi perceel van 930 m² op wandelafstand van het centrum van Vorselaar !

EPC: 320 kWh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen: geen vergunning uitgereikt (Gvg), gelegen inwoongebied (Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)
Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Vorselaar
Straatnaam Heikant 12
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 198 m2
Terrein Oppervlakte 930 m2
EPC Waarde 320 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €443
Bouwjaar 1954
Makelaar Ref. 2982842
IMMOSCOOP Ref. UKLKF5717170415
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OF

Kaart