Beschrijving

Op de Molierelaan, achter een mooi herenhuis en de koetsdeur, prachtige triplex met een bewoonbare oppervlakte van ± 320 m².

Dit achterhuis ingericht in een triplex wordt versterkt door grote erkers met uitzicht op een op het westen gericht terras, uit het zicht. U komt binnen via de grote woonkamer met een grote open haard, een bibliotheek, een mooie donkere parketvloer, hoge plafonds (± 4 meter) en opmerkelijk timmerwerk. De schuifdeuren van de erkers geven toegang tot het grote terras. Achter de woonkamer, op de begane grond, een hyper-uitgeruste keuken en een eetkamer met toegang tot een tweede op het westen georiënteerd terras, versierd met luifels. Op de bovenste verdieping bevindt zich de tweede woonkamer/familiekamer/kantoor met zijn bibliotheek. Tot slot biedt het laatste niveau drie slaapkamers, waaronder een grote slaapkamer met badkamer en doucheruimte, een grote kleedkamer, een slaapkamer met badkamer en de laatste slaapkamer met doucheruimte.

Andere : parkeerplaats, veel bergruimte, wasruimte. Mogelijkheid om een ​​tweede parkeerplaats te verwerven.

De Molièrelaan is één van de mooiste lanen van Brussel, meer bepaald van Ukkel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving dicht bij restaurants en kleine winkeltjes.Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met Jean Marc Delcroix: +32 (0) 474 740 807.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Vorst
Straatnaam Avenue Moliere
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Woonoppervlakte 320 m2
EPC Waarde 25 kWh/m2
Energie Certificaat 20180831-0000534393-01
Makelaar Ref. 3967195
IMMOSCOOP Ref. WTAYE6031200201
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF