Beschrijving

Effe out of the box denken? Top! Dit superknappe pand werd momenteel ingedeeld als erg grote gezinswoning met frituur, maar oh boy…de mogelijkheden zijn eindeloos! Het pand werd op die manier opgebouwd dat er intern gemakkelijk (en budgetvriendelijk) een andere indeling mogelijk is.
Handelspand net iets te groot, en graag (nog) wat royaler wonen? Of net wat compacter huizen, zodat de handelsruimte weer wat groter wordt? No worries, u vraagt, wij draaien. De totale oppervlakte bedraagt zo’n 700m² , waarvan momenteel 500 m² voor wonen gebruikt wordt, en de overige oppervlakte als werkvloer.
Ook algemene uitbreiding kan, want we hebben nog een hele zolderverdieping die afgewerkt kan worden. Aan jou om te bepalen of die voor wonen of werken gebruikt zal worden. Lekker makkelijk toch?
Commercieel gezien is de locatie top! Een hoekgebouw op een invalsweg tussen Turnhout en Tilburg, mét voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Geen overname handelsfond, dus elke activiteit is mogelijk! De volledige frituurinrichting kan worden overgenomen, of ook weer net niet. Aan jou de keuze.
De voorliefde van de eigenaars voor interieur en design spat er vanaf, en merk je tot in de kleinste hoekjes van het volledige gebouw. Elke ruimte werd met oog voor detail afgewerkt met duurzame, rijke materialen. Zélfs het sanitair in het handelspand is er eentje “voor in de boekskes”.
Huidige indeling handelspand:
Open polyvalente ruimte met veel daglicht en plaats voor 38 personen, sanitaire ruimte, grote keuken, 2 grote bergruimtes (waarvan 1 met koelcellen/vriezers), CV-ruimte en kelder. Is de huidige indeling niet oké voor je eigen activiteit? Ook prima, want een aantal muren kunnen er gemakkelijk uit. Aan de buitenzijde is er een terras voor 54 personen en een parking voor 12 wagens.
Huidige indeling woning:
De knappe inkomhal met gastentoilet en vestiaire neemt je meteen mee naar de oorspronkelijke eetkamer (momenteel polyvalente ruimte), met aansluitend de woonkamer en keuken. De woonkamer is momenteel opgedeeld in een zithoek (met gashaard) en een extra tv-kamer voor de kinderen, maar kan ook perfect volledig opengetrokken worden om het ruimtelijk gevoel nog meer in de verf te zetten. Alle kamers werden met oog voor detail afgewerkt, waardoor deze naadloos in elkaar overlopen.
De keuken (met gashaard!) is er eentje waar Sergio Herman vrolijk van zou worden. Ze werd voorzien van alle nodige snufjes én is erg praktisch in gebruik. Verder is ze het kloppend hart van de woning, en sluit ze naadloos aan bij alle omringende woongedeeltes. Ook de tuin haal je in de zomer binnen via de openslaande tuindeuren. Naast de keuken vinden we nog een enorme bergruimte, ook weer voorzien van inbouwkasten.
Tenslotte vinden we op het gelijkvloers nog een inpandige garage, die zowel aansluit bij woonruimte als handelspand.
Boven leidt de centrale nachthal ons naar maar liefst 6 (mogelijke) slaapkamers, waarv

an de master beschikt over een riante dressing en een balzaal van een badkamer, met bad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De 2de badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en toilet. Tenslotte er is nog een grote, handige wasplaats met inbouwkasten.
Op de 2de verdieping zien we 2 aparte zolderruimtes. De ene (100m²) is toegankelijk met vaste trap en kan gemakkelijk afgewerkt worden indien gewenst. Alle voorzieningen zijn geplaatst. De andere zolder (80m²) is ook afwerkklaar. Een vaste trap is momenteel niet aanwezig, maar er is ruimte om deze te plaatsen.
De tuin heeft een oppervlakte van 250m² en werd ingericht in stijl van de woning. Heerlijk vertoeven in je eigen paradijsje, zonder dat je inkijk hebt van de buren. De tuin is via de zijkant ook toegankelijk.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Weelde
Straatnaam Weeldestraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 2
Woonoppervlakte 700 m2
Terrein Oppervlakte 978 m2
EPC Waarde 156 kWh/m2
Bouwjaar 2005
IMMOSCOOP Ref. CSTCY0728210303
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied
EPC-waarde

Contact

OF