Beschrijving

Hola, wat een ruimte! Dit is niet zomaar het zoveelste rijhuis, of wat had je gedacht? Achter de gevel zit niet enkel een gezinswoning van maar 250m² verscholen, maar ook een kant-en-klare handelsruimte. Ideaal als kantoor, maar ook als winkel.
Verder kan een handige Harry zich volledig laten gaan, want enkel de afwerking moet nog gebeuren. Heel wat structurele vernieuwingen werden al voor jou gedaan. (O.a. gevelbekleding, ramen, isolatie, balken, muren, ketel en elektra).
Indeling:

Het woongedeelte is toegankelijk via een eigen voordeur, die via een gang uitkomt bij de veranda/serre. Deze kan nog wat opfrissing gebruiken, maar de basis is er. Verder werd de gelijkvloers ingedeeld in 3 grote ruimtes: woonkamer, eetkamer en keuken. De eetkamer wordt momenteel verwarmd met een kachel, maar de nieuwe aansluiting voor de centrale verwarming werd voorzien. Naast de eetkamer zien we tenslotte nog een vernieuwde (eerste) badkamer.
De bovenverdieping werd volledig gestript, en werd momenteel opgedeeld in 4 slaapkamers en een af te werken badkamer. Alle aansluitingen en leidingen werden reeds voorzien, dus deze dient enkel afgewerkt te worden (indien gewenst). Er is trouwens nog ruimte voor het creëren van een 5de slaapkamer.
Er is tenslotte een kelder aanwezig.
Het handelsgedeelte beschikt ook over een eigen ingang via de voorzijde, en werd voorzien een grote rolluik ter afsluiting van de etalage. De meters werden volledig opgesplitst, en er zijn voorzieningen voor gas, elektra (incl. krachtstroom), water én afzuiging.
Handelsruimte en woonst kunnen van elkaar gescheiden worden, dus ook ideaal als verhuur. Geen commerciële ruimte nodig? No worries, de wand tussen woonkamer en handelspand kan gemakkelijk weer verwijderd worden.
Een garage is niet aanwezig, maar er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Weelde
Straatnaam Koning Albertstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonoppervlakte 250 m2
EPC Waarde 302 kWh/m2
IMMOSCOOP Ref. PLFMN9943210114
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied
EPC-waarde

Contact

OF