Beschrijving

Ligging
Landelijk en rustig gelegente Heultje (Westerlo), met een vlotte verbinding naar deomliggende gemeentes en zowel de E313 als de E314. Mooi wijds zicht op achterliggend agrarisch gebied.

Indeling
Inkomhal, gastentoilet,eethoek, zithoek, TV hoek, keuken, berging/wasplaats, technische ruimte, bureel,nachthal,3 slaapkamers, dressing,2 badkamers, nachttoilet en garage.

Beschrijving
Deze strakke villa bestaat uit 3 woonlagen. Langs de straatkant betreedt u de woning via de inkomhal, met ruimte voorvestiaire,op de 1ste verdieping. Van hieruit heeft u zicht op de open leefruimte op het gelijkvloers. Op deze verdieping vindt u verder een bureel, gastentoilet en badkamer met ruime inloopdouche.

De woonkamer bevindt zich op het gelijkvloers, geeft directe toegang tot de tuin en is opgedeeld in een keuken met voldoenderuimte voor een eettafel, een zithoek en een TV hoek. De eiken keuken is uitgerust met een stoomoven, combi-oven, vaatwas, inductievuur, dampkap en koelkast. Aansluitend bevindt er zich een wasplaats / berging met vast meubel. Alle technieken werden verzameld in een achterliggendetechnische ruimte.

Op de 2deverdieping geeftde nachthal uit op3 ruimeslaapkamers. De masterbedroom heeft toegang tot een aansluitendebadkamer endressing (beide nog in te richten). De 2 ruime kinderkamers kunnen eenvoudigomgevormd wordennaar4 kinderkamers.Verder is er een apart nachttoilet.

De achtergevel bestaat volledig uit glaspartijen waardoor u vanop elke verdieping geniet van een prachtig uitzicht op agrarisch gebied. Aan de straatkant biedt de woning100% privacy.

Technieken: domotica, warmtepomp + warmtepompboiler 300 L, overal vloerverwarming, ventilatie type D, 20 zonnepanelen, alarm, videofoon,regenwater (5.000 L + 10.000 L recuperatie). De woning is overal voorzien van ingebouwde verlichting.

U genietde nodige rust in deaangelegde (2015)zongerichte tuin, voorzien vaneen terras eneen geïsoleerde garage (2015)met elektrische sectionaalpoort entoilet.

Ruime moderne villa met o.a. 3 (5 mglk) slaapkamers, 2 badkamers, dressing en bureel, landelijk en rustig gelegen op een zongericht perceel van 1.241 m² te Heultje (Westerlo) !

EPC:44,87 kWh/m² (E26) = zeer energiezuinig

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen inwoongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),verkavelingsvergunning (Vv)

Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Westerlo
Straatnaam Stippelberg 221
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Woonoppervlakte 320 m2
Terrein Oppervlakte 1241 m2
EPC Waarde 26 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1776
Bouwjaar 2011
Makelaar Ref. 3631698
IMMOSCOOP Ref. KHNSB7311190421
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming villa
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF