UIS: LV61531

Beschrijving

IN OPTIE! IN OPTIE!
NIEUWBOUWPROJECT VAN 4 HALFOPEN BEBOUWINGEN IN EEN AANTREKKELIJK EN MODERN ONTWERP

Deze eindwoning heeft de inkom aan de linkerzijde van de woning. Een inkomhal uitgerust met een moderne aluminium afwerking welke fraai aftekent tegen de gevel met een moderne strakke bezetting. Inkomhal ca. 6m² met gastentoilet en trap naar de verdieping. Leefruimte ca. 54m² met halfopen keuken ca. 18m² op keramische tegel met parketlook uitgerust met een inducutie kookplaat, dampkap, oven, microgolf en vaatwasser. Aansluitende berging/wasplaats ca. 9m². Op de 1e verdieping de nachthal met apart toilet en berging ca. 2m². 4 slaapkamers ca.11, 12, 13 en 16m² op houten planken vloer met massieve eiken toplaag. Badkamer ca. 12m² met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel.

De woningen worden gebouwd als BEN-woning met een E-peil van 30. Wilt u een E-peil van 20 met als voordeel 5 jaar vrijstelling van de onroerende voorheffing? Dat kan, tegen een meerprijs worden er dan extra zonnepanelen geplaatst.

Uitzonderlijk voor een nieuwbouwproject wordt hier de tuin voor en achter volledig door de bouwheer aangelegd. In de achtertuin een ruim tuinhuis van 4 meter lang en 2,1 meter breed. Aan de buitenzijde afgewerkt met hout en voorzien van 2 metalen deuren.

Deze woning wordt verkocht onder 21% BTW op de constructie en 10% registratiebelasting op de grond. Meer informatie of een gedetailleerde berekening? Wij nemen dit graag met u door tijdens een gesprek op ons kantoor.

De afbeeldingen geven een goede indruk maar dienen als voorbeeld. Voor een gedetailleerde en actuele opgave spreken we het best persoonlijk af.

Aan deze woningen, hoeft u niets anders te doen dan de schilderwerken en uw verhuis regelen voor een mooie, comfortabele en energiezuinige toekomst!

Voor deze aankoop dient u geen voorschot te betalen, u betaalt pas bij het verlijden van de akte na oplevering van de woning.

BIJZONDERHEDEN
● Modern ontwerp
● Volledig afgewerkt behalve de schilderwerken
● Bijna Energie Neutrale woning of te wel een BEN-woning
● E30 met mogelijkheid E20 voor 5 jaar vrijstelling onroerende voorheffing
● Volledig ingerichte tuin met tuinhuis
● Oplevering: streefdatum eind 2021

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Wuustwezel
Straatnaam Bredabaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Woonoppervlakte 165 m2
Terrein Oppervlakte 596 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2021
Makelaar Ref. LV61531
IMMOSCOOP Ref. IVOSD2392210707
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee

Contact

OF