Beschrijving

IN OPTIE

Paardeneigendom | Zerkegem (Jabbeke)

Prijs is bespreekbaar - Geen notaris- en registratiekosten - Dit landgoed (15.000 m²) met hippische infrastructuur is gelegen in een uitzonderlijke landelijke omgeving tussen Brugge en Oostende. Dit magnifieke eigendom is te bereiken vanaf de imposante oprijlaan met elektrische hek, omgeven door aangelegde beplanting en verlichting.
Het hoofdhuis (347 m²) bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, een lichtrijke woonkamer met open haard en een winterlounge met bijkeuken. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers, met elk een en suite badkamer (respectievelijk 26 – 32 – 33 m²). Naast het hoofdhuis bevindt zich de dubbele garage met elektrische poorten en een archiefruimte op de dakverdieping.
Het hoofdhuis is omgeven door groen en prachtig aangelegde tuinen. De zuidgerichte tuin met drie vijvers en fonteinen, is toegankelijk vanuit de woonkamer/keuken en omheind door leylandishaag, wat privacy biedt aan de bewoners. De Japanse tuin, toegankelijk vanuit de winterlounge, is aangelegd rondom de visvijver en biedt verschillende terrassen genietend van de ochtend- en avondzon.
Verder op het domein zijn er heel wat faciliteiten ter beschikking: minigolfbaan, zwembad, wellness, paardenstallen en -weides en een petanquebaan. Deze faciliteiten dienen eventueel opgefrist te worden. De dressuurpiste (met de afmetingen 20x60 m) beschikt over een beregeningssysteem, elektriciteit en muziekinstallatie en heeft de volgende afwerkingslagen grint, vilt en zuigzand.

Verkoop van aandelen

Energie: 287 kWh/m2 – UC 1006598
Sted. Inl.: Vg, Ag, Gmo, Gvkr, Gvv

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Zerkegem
Straatnaam Steedje
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Woonoppervlakte 347 m2
Terrein Oppervlakte 14500 m2
EPC Waarde 287 kWh/m2
Bouwjaar 1990
Makelaar Ref. W-02FNEI
IMMOSCOOP Ref. Z2PGZWAQ
Stedenbouwkundig vergunning Gvg
Verkavelingsvergunning Gvv
Dagvaarding Geen
Rechterlijke beslissing Gmo
Voorkooprecht Gvkr
Stedenbouwkundige bestemming Ag
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF