Beschrijving

Prachtige modernistische villa met 5 slaapkamers en praktijkruimte op goede, commerciële locatie.

De woning heeft volgende indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, leefruimte in verschillende niveaus met salon, eetkamer en bureau, geïnstalleerde keuken, ontbijthoek, berging/wasplaats, TV-kamer, nachthal, vernieuwde badkamer met ligbad en douche, 5 slaapkamers en een mansardekamer.
Verder beschikt het pand tevens over een ruime praktijkgedeelte met aparte inkom. De praktijkruimte heeft volgende indeling: inkomhal, apart toilet, wachtruimte, ruime praktijk met bureel, archief en werkplaats. Verder is er nog een berging.

De villa werd in 1983 opgetrokken en is van de hand van architect Karel Raeymaekers. Het ontwerp is een prachtig staaltje modernistische architectuur met veel ruimte, lichtinval en speelse niveauverschillen. In 1991 (oorspronkelijke garage werd omgebouwd om deel uit te maken van de praktijk) en in 2000 (uitbreiding voor extra slaapkamers) werden er verbouwingen doorgevoerd.
Het pand is vandaag instapklaar doch dient opgefristte worden.

Het perceel biedt door zijn ligging zowel commerciële mogelijkheden als volledige privacy voor de bewoners. Aan de straatkant zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden, zowel aan de praktijk als het privégedeelte. Achteraan is er ruime, volledig omheinde tuin met 100% privacy.

EPC: 740 kWh/m²

Voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds contact opnemen met S|P immobiliën op 014 59 10 20 of via info@stefproost.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Zoersel
Straatnaam Westmallebaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Woonoppervlakte 287 m2
Terrein Oppervlakte 1000 m2
EPC Waarde 740 kWh/m2
Bouwjaar 1983
Makelaar Ref. 3991991
IMMOSCOOP Ref. AMCIH0299200510
Stedenbouwkundig vergunning Vergunning uitgereikt
Verkavelingsvergunning Verkavelingsvergunning
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF