Beschrijving

Deze fraaie halfopen bebouwing wordt gebouwd op lot 8 in een stijlvolle landelijke architectuur. Het perceel is 288 m² groot en bevindt zich links in de nieuwe woonbuurt. Deze gezinswoning biedt haar bewoners 159 m² bewoonbare oppervlakte. Naast een open ingedeelde woonkamer met leefkeuken zijn er op de verdieping 3 slaapkamers, een nachttoilet en een mooie badkamer. Op de zolderverdieping is er heel wat handige bergruimte.

De binnenafwerking kan je vrij kiezen volgens jouw smaak. We voorzien mooie budgetten voor de keuken, badkamermeubelen, vloertegels, ... Ook de aanleg van de oprit, de tuinafsluiting, 7 zonnepanelen en het ventilatiesysteem type D zijn inbegrepen. Bij de woning hoort een carport, een extra parkeerplaats en een tuinberging. Deze worden achteraan de tuin ingericht.

Deze woning wordt gebouwd in een groene nieuwe woonbuurt in het centrum van de gemeente, met een mooi zicht op het landelijke Zwevezele. Hier woon je erg rustig, maar toch dicht bij alles wat Zwevezele te bieden heeft.

Zuidoost
159 m2
288 m2
carport
3 Plan
Locatie: Laurierstraat 1, 8750 Zwevezele

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Zwevezele
Transactie Te Koop
EPC Waarde 43 kWh/m2
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 1777862
IMMOSCOOP Ref. FZKGZ9317190807
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Halfopen
Overstromingsgebied Niet overstromingsgevoelig
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF