Beschrijving

Op lot 10, een zuidoost gericht perceel van 187 m² bouwt Danneels een mooie gezinswoning in verfijnde landelijke architectuur. Voor deze woning werd gekozen voor een wit geschilderde gevelsteen in combinatie met donkerkleurig buitenschrijnwerk. Naast een open ingedeelde woonkamer zijn er op de eerste verdieping 3 slaapkamers, een nachttoilet en een complete badkamer. Er is een ruime vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

De aanleg van de oprit, de tuinafsluiting, 7 zonnepanelen en het ventilatiesysteem type D zijn inbegrepen. Bij de woning hoort een carport, een tweede parkeerplaats en een tuinberging. Deze worden achteraan het perceel ingericht. De binnenafwerking kan je vrij kiezen volgens jouw smaak. We voorzien mooie budgetten voor de keuken, badkamermeubelen, vloertegels, ...

Deze woning wordt gebouwd in een groene nieuwe woonbuurt in het centrum van de gemeente, met een mooi zicht op het landelijke Zwevezele. Hier woon je erg rustig, maar toch dicht bij alles wat Zwevezele te bieden heeft.

Zuidoost
168 m2
187 m2
carport
4 Plan
Locatie: Laurierstraat 1, 8750 Zwevezele

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Zwevezele
Transactie Te Koop
EPC Waarde 37 kWh/m2
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 1777882
IMMOSCOOP Ref. PRQRT1834190807
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Gesloten
Overstromingsgebied Niet overstromingsgevoelig
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF