UIS: spir4249

Beschrijving

Ile du Levant (ook wel ‘Le Levant’ genoemd), is een Frans eiland in de Middellandse Zee, langs de Rivièra, nabij Toulon. Op dit eiland werd in 1931 het eerste naturistencentrum opgericht. Nudisme is toegestaan (maar niet verplicht) overal op het voor publiek toegankelijke deel van het eiland, met uitzondering van de onmiddellijke omgeving van het haventje en het dorpscentrum.Een stukje paradijs op aarde van 8km lang en amper 2km breed. Het is één van de 3 eilanden die ‘Îles d’Hyères’ worden genoemd.Dit naturismeparadijs ligt op slechts 1 uur varen van het vaste land (havens: Hyères of Le Lavandou). U bent er ver weg van de drukte, de herrie en de vervuiling van de stad (dit mede dankzij het feit dat er geen auto’s zijn toegestaan op het eiland). U zal rust ervaren die u nog nooit hebt kunnen ervaren. De accommodaties, de restaurants en de winkels doen er alles aan om u een heerlijke tijd te laten hebben, net als de zee en de zon en de buitengewoon mooie natuur. Eens ter plekke zal u echt niet kunnen geloven dat u in Frankrijk bent en niet ergens in de Maladieven.Bent u niet het type dat de hele dag ligt te zonnen? Geen probleem, je hebt prachtige wandelroutes, kan meedoen aan de ochtend yoga sessies, of neem een kayak, paddle board, … De natuur is natuurlijk de grootste bezienswaardigheid. Zo heb je o.a. het natuurpark waar je de meest bijzondere planten en heerlijke geuren zal kunnen waarnemen. Bovendien loopt er een pad langs de kustlijn dat prachtige uitzichten biedt over de zee en waar je een zwemmetje kan doen tussen de rotsen in de zee.En u raadt het nooit: Home Consult heeft nu net uitgerekend op dit eiland een investeringspand te koop.Deze villa is onderverdeeld in verschillende studio’s en appartementen. Allen kunnen genieten van de prachtige tuin met de perfecte oriëntatie, zuidwest… en nog belangrijker: het prachtig zeezicht.Op het gelijkvloers:

Appartement met 2 slaapkamers (1 grote en 1 kleinere), douchekamer, een ingerichte keuken en een groot terras dat uitgeeft op de tuin.

Op de eerste verdieping:

2 studio’s (14m²/17m²) met keuken, douchekamer en kamer in de leefruimte.

Een appartement (22m²) met keuken, douchekamer, woonkamer en aparte slaapkamer.

Als pronkstuk hier: het grote gemeenschappelijke terras, met fenomenaal zeezicht.

Op 2e verdieping:

2 appartementen (24m²/24m²) met elk een ingerichte keuken, douchekamer, leefruimte en aparte slaapkamer. Geniet van de zonsondergang op het magnifieke zuidwest gerichte terras.Ile du Levant is een gegeerde plek voor toeristen.

U zal in de huidige staat in het hoogs

eizoen prijzen kunnen hanteren van +- 75 EUR per nacht voor de studio’s en +- 95 EUR per nacht voor de appartementen.Neem nu contact op voor meer informatie.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Frankrijk
Straatnaam CORNICHE DU PIN PIGNON
Transactie Te Koop
Makelaar Ref. spir4249
IMMOSCOOP Ref. RALSD1716161109

Contact

OF