UIS: ZOT2017053

Beschrijving

Dit drie slaapkamer appartement uit 2003 bevindt zich op het gelijkvloers met tuin rondom en een royaal terras. Het appartement is ingedeeld met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met een technische ruimte/berging. Het appartement ligt op maar 5 km van de Adriatische kust op een hoogte van 125m boven het zeeniveau. Dit zorgt voor een prachtig zeezicht van op het terras. Voor de afwerking van het appartement werd gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen zoals mooie betegelde vloeren. Airconditioning is volledig voorbereid. Het rustig gelegen appartement maakt deel uit van een complex met 15 appartementen met gezamenlijke binnentuin en zwembad. Alle voorzieningen zijn in korte tijd bereikbaar: 2km van het dorp, 5km naar het strand, in minder dan 10 minuten van de autosnelweg en maar 30 minuten van de luchthaven in Ancona. Het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen is geregeld en wordt afgerekend op basis van de gemaakte kosten. Vanwege de optimale ligging, het gemeenschappelijke zwembad en de voorzieningen binnen handbereik is de verhuurbaarheid van dit appartement uitstekend!
Bent u op zoek naar een vakantieverblijf met zicht op de Adriatische kust, vraag dan nu snel meer informatie bij ons kantoor!
Erkend vastgoedmakelaar met BIV-nr. 505.469 . Immo Francois BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV, Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Land van toekenning is België. Adres BIV : Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL - KB van 27 september 2006 - Erkend lid CIB

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Italie
Straatnaam strade Mondolfo 45a
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 70 m2
Makelaar Ref. ZOT2017053
IMMOSCOOP Ref. URWKG6424180131

Contact

OF