Huis te koop in Heist-Op-Den-Berg met 4 slaapkamers

162
248
4
1
Omschrijving

Energiezuinige BEN met carport

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil onder E20) halfopen nieuwbouwwoning met carport bevindt zich op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Heist-op-den-Berg. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van winkels, scholen eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer. Deze BEN woning wordt volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, zonnepanelen, ... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op 0472/22 12 41 of via info@boonstravastgoed.be .

6% BTW mogelijk !

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer, standaard uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en biedt deze mogelijkheid tot extra slaapkamer(s). In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. U beschikt ook over een praktische carport. Mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een goede locatie te Heist-op-den-Berg. 

Bijzonderheden:
- Uitstekende locatie
- Mogelijks 5 slaapkamers
- Volledig afgewerkte BEN woning

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.975 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
162 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
248 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Oost

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Videofoon
Nee
Lift
Nee

Energie

E-peil
20
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Noordstraat 32 lot 10, 2220 Heist-Op-Den-Berg
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast