Beschrijving

Ile du Levant (ook wel ‘Le Levant’ genoemd), is een Frans eiland in de Middellandse Zee, langs de Rivièra, nabij Toulon. Op dit eiland werd in 1931 het eerste naturistencentrum opgericht. Nudisme is toegestaan (maar niet verplicht) overal op het voor publiek toegankelijke deel van het eiland, met uitzondering van de onmiddellijke omgeving van het haventje en het dorpscentrum.Een stukje paradijs op aarde van 8km lang en amper 2km breed. Het is één van de 3 eilanden die ‘Îles d’Hyères’ worden genoemd.Dit naturismeparadijs ligt op slechts 1 uur varen van het vaste land (havens: Hyères of Le Lavandou). U bent er ver weg van de drukte, de herrie en de vervuiling van de stad (dit mede dankzij het feit dat er geen auto’s zijn toegestaan op het eiland). U zal rust ervaren die u nog nooit hebt kunnen ervaren. De accommodaties, de restaurants en de winkels doen er alles aan om u een heerlijke tijd te laten hebben, net als de zee en de zon en de buitengewoon mooie natuur. Eens ter plekke zal u echt niet kunnen geloven dat u in Frankrijk bent en niet ergens in de Maladieven.Bent u niet het type dat de hele dag ligt te zonnen? Geen probleem, je hebt prachtige wandelroutes, kan meedoen aan de ochtend yoga sessies, of neem een kayak, paddle board, … De natuur is natuurlijk de grootste bezienswaardigheid. Zo heb je o.a. het natuurpark waar je de meest bijzondere planten en heerlijke geuren zal kunnen waarnemen. Bovendien loopt er een pad langs de kustlijn dat prachtige uitzichten biedt over de zee en waar je een zwemmetje kan doen tussen de rotsen in de zee.En u raadt het nooit: Home Consult heeft nu net uitgerekend op dit eiland het pand van je dromen te koop.Heeft u ooit al gedroomd om een restaurant te houden op een tropisch eiland? Of bent u eerder een investeerder die de touwtjes in handen heeft, maar dit liever doet aan het zwembad al genietend van een cocktail?

Wel, ga van droom tot werkelijkheid.

U kan eigenaar worden van één van de bekendste restaurants van Le Levant: “LA PALMERAI”. In een prachtig decor kan u genieten van een geweldige keuken. Het restaurant biedt 50 plaatsen binnen/overdekt en desgewenst nog ééns 50 plaatsen buiten. Natuurlijk komt het met een industriële keuken en koelcel.

Bovendien op hetzelfde domein (totaal 10 are 20ca) zal u kunnen genieten van uw privé 2 slaapkamer-woning met ruime douchekamer. Deze werd in 2004 gebouwd én het dak werd reeds vernieuwd en volledig geïsoleerd. Geniet van een mojito aan het zwembad tijdens één van de prachtige zonsondergangen.Naast de woning bevindt er zich nog een gebouw met een ruimte van 21m². Ook dit gebouw werd volledig gerenov

eerd in 2016. Enkel de binnenkant dient u nog in te richten. Potentiële studio om te verhuren/voor personeel/gasten? Of liever een luxe keuken voor bij de woning?Je gaat het niet geloven, maar het is nog niet gedaan. U krijgt er nog een appartementje bovenop dat dit jaar volledig gerenoveerd werd (inclusief dak, isolatie, elektriciteit, keuken, douchekamer,…). De 35m² wordt als volgt benut: Ingerichte keuken met kleine eethoek, slaapkamer en douchekamer.

Ook dit kan perfect verhuurd worden voor een goed rendement.Het houdt maar niet op. Ook op hetzelfde domein bevinden er zich 4 kleine huisjes in minder goede staat. Met wat opfrissing zijn ook deze verhuurbaar of kunnen ze ideaal dienen voor het restaurant-team.Contacteer ons voor meer informatie.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Frankrijk
Straatnaam MONTÉE DE L'AYGUADE
Transactie Te Koop
Makelaar Ref. spir4247
IMMOSCOOP Ref. JJXQN9013161109

Contact

OF