Beschrijving

UNIEK DOMEIN MET (VAKANTIE-)WOONST EN B&B:
 
Tussen Bergerac, Cahors en Agen, op de grens van de “Lot et Garonne”, vlakbij de departementen van “Dordogne” en “Lot”, vindt u het eigendom bestaande uit twee stenen huizen: het hoofdhuis met zijn “pigeonnier” en het tweede huis (bijgebouw) met twee studio's, kamers met badkamers, nu in gebruik als “Bed and Breakfast”. In een rustige, groene omgeving onder de schaduw van eiken bomen ontdekt u een zwembad dat uitkijkt over de vallei.
 
Het huis en de bijgebouwen (gebied van 200m²) zijn gelegen op een heuvel op een rustige plek, deels in het bos, op een perceel van 8.000 m². Het dorp met de meest noodzakelijke handelszaken is op 5 minuten. Op slechts 7km vindt u winkels, restaurants, scholen en ziekenhuis.
Het hoofdgebouw is als volgt ingedeeld: een grote open leefkeuken, onlangs gerenoveerd.
Een eetkamer en een woonkamer met open haard waarin een houtkachel van Goddin. Vanuit de woonkamer leidt een trap naar een slaapkamer (met airco) en badkamer. Eveneens vanuit de woonkamer geeft een gang toegang tot een tweede slaapkamer met een apart toilet en een inloopdouche, vorig jaar gerenoveerd. Verwarming via warmtepomp of gas.
Het tweede huis bevat een grote kamer (airco) met mezzanine en eigen douche en toilet. Daarbij is er ook een studio met een woonkamer en op het verdiep een slaapkamer (met airconditioning), een badkamer + WC. Deze twee delen hebben elk hun aparte ingang, geschikt voor in totaal 6 personen. Een bijkeuken / berging voltooit de stenen constructie. Verwarming met gasradiatoren. Tussen de twee gebouwen is een mooie binnenplaats met terras en tuin, die u zeker zal betoveren!
Met PRACHTIG uitzicht op de vallei, is er nog een 2de terras met eigen tuin, gelegen langs het bijgebouw. Tuingereedschap, brandhout en opslag paviljoen bevinden zich dicht bij de huizen.
Een knutsel plaats (workshop) met een garage voor twee auto's zijn terug te vinden in de tuin. Iets hogerop, in het midden van het bos ligt er een prachtig 12x4m zwembad. Dit samen met een nieuw poolhouse, bestaande uit een toilet, kleedkamer, douches en onderaan de technische ruimte van het zwembad. Een 20m lange cascade lijkt in het zwembad uit te monden. Het volledig omheinde terrein is tevens voorzien van een grote parkeerplaats.
 
 
 

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Frankrijk
Straatnaam Lieu-dit Mélis
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Terrein Oppervlakte 8000 m2
Kadastraal Inkomen €1300
Makelaar Ref. 17777
IMMOSCOOP Ref. RKCBG8755190513

Contact

OF