Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
172
7.961
2
2
Omschrijving

Instapklaar duplex appartement 172m² + 26m² terras

Zeer mooi afgewerkt en instapklaar duplex appartement gelegen op de 11e en 12e verdieping van de unieke “Residentie Hertogenpark”.

11e verd.: Ruime inkom op een prachtige marmeren vloer met modern gastentoilet en handenwasser. Vestiairekast. Een zeer ruime koele berging/opslagplaats. Vanuit de inkom heeft men rechtsreeks zicht naar de woonkamer, keuken en terras, dit geeft een enorme lichtinval! Prachtige woonkamer op brede eiken parketplanken met open ingerichte keuken en toegang tot het zuiderterras.
Ingerichte keuken met boven- en onderkasten, graniet werkblad, een keukeneiland met spoeltafel en vaatwasser (aan beide zijde onderkasten). Dubbele spoeltafel, ind. kookplaat, oven en koelkast.

12e verd.: Ruime nachthal / polyvalente ruimte / bureel, enz….. Modern aparte toilet met handenwasser. 2 ruime slaapkamers (met airco) waarvan de hoofdslaapkamer rechtstreeks is verbonden met de dressing en de prachtig afgewerkte badkamer. De ruime 2e slaapkamer is eveneens verbonden met een prachtige moderne douchekamer, gescheiden met glazen schuifdeur (in zwart smeedijzer).

Extra: Nieuw geplaatste AIRCO in de 2 ruime slaapkamers en de woonkamer! Zeer ruim en zonnig terras van 26m²!! Nieuwe marmeren vloer in inkom, nieuw geplaatste parket. Moderne nieuwe badkamers.
Inclusief: ondergrondse kelder van +/- 9m².

Autostaanplaats mogelijk aan een vraagprijs van € 25.000,-

Woordje uitleg over deze unieke Residentie:

Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!
Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan en in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Eveneens is er in de ondergrondse garage een ruime wasplaats voor de wagen! Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
80 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
172 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
7.961 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
77
EPC-label
A
Unieke code EPC
20211121-0002496592-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast