Appartement te koop in Vosselaar met 2 slaapkamers

96
2
1
Omschrijving

Appartement D 0.1

Uniek parkdomein van 39 luxueuze villa appartementen in een mooie groene omgeving aan de rand van Vosselaar.

Gelegen aan de Antwerpsesteenweg, die Antwerpen met Turnhout verbindt, nabij de oprit van de autostrade E34. De gemeente Vosselaar is een mooie landelijke gemeente tussen Beerse en Turnhout met vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E34 Antwerpen-Eindhoven en het openbaar vervoer. Deze residenties liggen op wandelafstand van het beschermd natuurgebied “De Konijnenberg”.

Het geheel van deze 39 luxueuze appartementen dewelke verdeeld worden over 4 blokjes zal ondergronds verbonden worden door een ruime parking met voldoende parkeerplaatsen en bergingen alsook een fietsenstalling. Zodat zij in een volledig autoluwe parkomgeving ligt waarbij het groen en de bomen errond centraal staan.

Deze kwaliteitsvolle villa appartementen zijn zeer licht door de grote raampartijen, de glazen balustrades aan de ruime overdekte terrassen geven eveneens een aangenaam en ruimtelijk gevoel zodat men volledig kan opgaan in de omgeving.

Het gaat om 1,2 of 3 slaapkamerappartementen van 73 m² tot 193 m² met grote zonnige terrassen met veel privacy van 10 tot 54 m². Sommige ervan beschikken over 2 terrassen. 

Zij worden zeer energiezuinig afgewerkt met gegarandeerd E peil 10 dat behaald wordt door gebruik te maken van warmtepompen, vloerverwarming- in combinatie met vloerkoeling, ventilatiesysteem D, eigen zonnepanelen enz. Hierdoor krijgt u eveneens 5 jaar vrijstelling op de onroerende voorheffing.

Een luxueuze afwerking werd voorzien door ruime budgetten voor keuken, sanitair en vloeren zodat ieder hier zijn eigen “thuis” kan creëren.  

Eveneens zullen er langs de Dennendreef bovengrondse staanplaatsen kunnen worden aangekocht en zullen er parkeerhavens voorzien worden voor de bezoekers.

App D 0.1 bestaat uit een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging, gastentoilet, twee slaapkamers en badkamer met inloopdouche, en ingesloten terras van 10 m² 

Contacteer ons op 014 70 73 23 of via info@dilegno.immo voor meer informatie over dit unieke project!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Waarde constructie
280.370 €
Waarde grond
70.630 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95,8 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Rustig

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Lift
Ja

Energie

Zonnepanelen
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Verwarmingstype
Individueel

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Antwerpsesteenweg 221, 2350 Vosselaar
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast