Huis te koop in Schoten met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
100
97
2
1
Omschrijving
Gerenoveerd huis in doodlopende straat

Prachtig gerenoveerde woning in het hart van Schoten, gelegen in een rustige doodlopende straat en op steenworp afstand van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, het openbaar veroer en gezellige terrasjes.

Met hoogwaardige isolatie en vernieuwde technieken, biedt deze woning een energiezuinige leefomgeving. Bovendien is het mogelijk om het energiepeil verder te optimaliseren met zonnepanelen, waardoor het huis zelfs een EPC-label A kan behalen.

Verwarmen kan op drie verschillende manieren: via een efficiënte lucht/lucht warmtepomp, comfortabele vloerverwarming, of gezellig bij de houtkachel met ingebouwde oven, perfect voor het bakken van pizza’s! Daarnaast is de lucht/lucht warmtepomp ook in de zomer te gebruiken om te koelen.

Het gelijkvloers is prachtig afgewerkt met gepolierd beton, terwijl de bovenverdieping is voorzien van nieuw laminaat. Momenteel beschikt de woning over een royale slaapkamer/werkkamer, maar deze ruimte kan eenvoudig worden opgesplitst in twee slaapkamers met behulp van een gyproc wand.

Buiten is de binnenplaats volledig vernieuwd en de muren zijn afgewerkt met kalei, wat een heerlijke Ibiza-sfeer creëert en een ideale plek biedt om te ontspannen tijdens de zomeravonden.

Deze woning is werkelijk instapklaar; met slechts een likje verf op de muur maakt u het uw eigen en bent u klaar om te genieten van uw nieuwe thuis!

Voor een bezichtiging graag even berichten via Whatsapp, SMS (0469 22 05 72) of e-mail (peter_vanroy@hotmail.com) aangezien ik op werk niet altijd de telefoon kan opnemen.

Financieel

Kadastraal inkomen
410 €
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
100 m²
Staat pand
Gerenoveerd

Terrein

Perceeloppervlakte
97 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Dorp
Afstand tot openbaar vervoer
300
Afstand tot autosnelweg
5 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
17 m²; 13 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Airconditioning
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
123
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.021.122.100.025.119.700

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige info
Ja
Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Bodemattest
Ja
Locatie
Korte kopstraat 63, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast