Beschrijving

Te Frankrijk, vlakbij en met zicht op de rivier 'La Creuse' is dit prachtige historische kasteel gelegen op de flank van een zonovergoten heuvel.

Deze chateau ligt temidden van het natuurpark van de Brenne: een paradijs op vlak van fauna en flora én gelegen in een microklimaat dat U veel zon garandeert!

Dit kasteel met 10 slaapkamers, 8 badkamers, 8 toiletten, een orangerie, een grote kapel, een poorterswoning, een schapen- en paardenstal met weiden en moestuin kan binnenkort allemaal van U zijn. Bovendien zijn er nog eens apart 2 gites aanwezig met nog eens 5 slaapkamers en 3 badkamers.

De grondvesten van dit gebouw dateren van 1650 en werd herbouwd in de huidige vorm in 1893 door schrijver Charles Lagrande.

In 1955 heeft een franse generaal het kasteel gerenoveerd en bewoond met zijn vrouw en 5 kinderen. Sinds 2007 tot heden werd het kasteel een laatste keer gerenoveerd en behoort toe aan een vlaamse kasteelheer die er reeds 10 jaar lang gasten ontvangt om hen een aangename tijd te laten beleven. De aanwezige accomodatie biedt U tevens ook de mogelijkheid om een feestzaal of restaurant te starten op deze locatie.

De magie die je voelt bij het betreden van dit kasteel laat U niet meer los en doet U alvast dromen van een leven als kasteelheer of gravin in deze wonderbaarlijke omgeving!

Meer foto's beschikbaar op aanvraag.
interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Peter Willems op nummer +32497100612
www.proplan.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Frankrijk
Straatnaam Pellebuzan 1
Transactie Te Koop
Slaapkamers 15
Badkamers 11
Terrein Oppervlakte 233291 m2
Kadastraal Inkomen €1564
Bouwjaar 1893
Makelaar Ref. Chateau - Ciron
IMMOSCOOP Ref. JITIR9758161116

Contact

OF