UIS: ZOT2017051

Beschrijving

Vrijstaande oorspronkelijke boerenwoning in het prachtige Italiaanse heuvellandschap met groot dakterras en zwembad. Deze gerestaureerde villa ligt in een vriendelijke vallei in het groene heuvellandschap van Le Marche op korte afstand van mooie stadjes, zoals Mondavio en Orciano, en dorpjes met alle voorzieningen en leuke restaurants. De villa is ingedeeld met op het gelijkvloers een open woonkeuken en woonkamer, een slaapkamer, badkamer, gastentoilet, berging en trap naar het 1ste verdiep. Op de 1ste verdieping is een 2de woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het grote dakterras met afstand bedienbare zonnewering, twee slaapkamers en een badkamer. Door deze praktische indeling is het huis eventueel op te splitsen in twee appartementen met eigen toegang of is een afzonderlijk gastenverblijf realiseerbaar. Het huis is voorzien van alle comfort, zoals satelliet tv, telefoon, internet, airco en diverse domotica functies die desgewenst met smart phone op afstand kunnen bediend worden. Verder beschikte deze prachtige villa over een aansluiting op het elektriciteitsnet en over een nieuw aangelegde aansluiting op de waterleiding. Aan twee zijden van het huis is een royale portico gerealiseerd, die met name in de zomer veel comfort biedt voor het buitenleven. De tuin rond het huis van 2.200m² is fraai aangelegd en geniet van een nog maar recent mooi zwembad. Het huis ligt aan een 350m lange, doodlopende, goed onderhouden onverharde weg en biedt veel privacy zonder afgelegen te liggen!
Bent u op zoek naar uw droom villa in het prachtige Italië, twijfel dan niet langer en neem gerust contact op met ons kantoor voor verder informatie!
Erkend vastgoedmakelaar met BIV-nr. 505.469 . Immo Francois BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV, Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Land van toekenning is België. Adres BIV : Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL - KB van 27 september 2006 - Erkend lid CIB

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Italie
Straatnaam L.O.C Montesoffio 42
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 2200 m2
Makelaar Ref. ZOT2017051
IMMOSCOOP Ref. DGIWB2718180405

Contact

OF