UIS: V0243

Beschrijving

Wij helpen uw Italiaanse droom waar te maken! Op het tweede grootste eiland van de Middellandse zee, Sardinië, bevindt zich dit uniek vastgoedaanbod. Een plaatselijk spreekwoord luidt: "Na Sardinië kan de hemel alleen nog maar tegenvallen". En niets is minder waar! Het prachtig landschap met een pittoresk karakter is de thuishaven bij uitstek om volledig tot rust te komen.
Dit vastgoedaanbod ligt in de pittoreske gemeente Sennori, Noordwesten van Sardinië, waar er authenticiteit heerst. Op een hoogte van 250 meter en 6km van de zee ligt dit prachtig en recente (bwj 2015) villa met bijgebouw en 3,2 hectare grond waarvan 2 hectare een wijngaard. Dankzij de hoogte laat deze unicum u genieten van een adembenemend panorama over de ganse Asinara baai met 100km kust.
Het eigendom herbergt een zonnige leefruimte met terras, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten.
Deze villa om bij weg te dromen werd destijds gebouwd met de beste materialen en beschikt over alle nutsvoorzieningen zoals een eigen waterput met drinkbaar water, elektriciteit, internet en tv (2000 kanalen waaronder BVN). De eigenaars beschikken over alle vereiste documenten en het eigendom voldoet aan alle officiële aanvragen en reglementeringen van gemeente, provincie en kadaster. Ligt op ong. 65km van de luchthaven Alghero en 5km van Sassari, een universiteitsstad waar je heerlijk kunt eten, winkelen en de mooie paleizen bewonderen!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Italie
Straatnaam Loc. Montiggia
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Woonoppervlakte 162 m2
Terrein Oppervlakte 32000 m2
Bouwjaar 2015
Makelaar Ref. V0243
IMMOSCOOP Ref. EQTOG4675191108

Contact

OF