UIS: 1c8238af-d5af-45dc-8a64-6682483a5c15

Beschrijving

U zoekt een leuke investering of u wil er al eens vaker tussenuit knijpen en rust en degelijkheid zijn belangrijk, dan is deze eigendom gelegen op een uurtje rijden van Antwerpen en op een boogscheut van Roosendaal, zeker iets voor u. Gelegen in het mooie Bosbad in Hoeven bent u zeker van rust en groen! Volledig gerenoveerd en amper gebruikt met het volledige interieur en alle elektro inclusief.
DE chalet bestaat uit een mooi stukje grond met een aangename tuin, oprit en een recent tuinhuis met elektriciteit. De chalet zelf biedt plaats aan drie slaapkamers en is dus geschikt voor gezelschappen tot 6 personen. Verder is er een zeer degelijke badkamer met douche, wc en enkele wastafel. De ruime living met een zee van licht door de grote ramen is comfortabel en sluit aan op de open keuken en eetkamer. Ook hier blijven alle toestellen staan. Van espressomachine tot wasmachine en vaatwasser.
Kortom, dit is een koopje. Op een uurtje kan u eigenaar zijn. Mist betaling van de overeengekomen aankoopsom en het overhandigen van de sleutels is dit van u. Geen notariskosten en of andere kosten. U koopt de constructie en per jaar betaald u een kleine 2750e euro per jaar voor toegang tot het volledige park met al zijn voorzieningen incl. de zwembaden. Ook een provisie voor gas, water en elektriciteit is inbegrepen. Verhuren is een makkie en kan voor u overgenomen worden voor een kleine kost. Het onderhoud van het park is ook inbegrepen.
Wees er snel bij, dit is een deal!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Nederland
Straatnaam Oude Antwerpsepostbaan 81B
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Makelaar Ref. 1c8238af-d5af-45dc-8a64-6682483a5c15
IMMOSCOOP Ref. GRDIB2279200903

Contact

OF