Appartement te koop in Bambrugge met 2 slaapkamers

110
2
1
Omschrijving

Te koop: rustig gelegen nieuwbouw penthouse appartement!

Residentie Blanken is een kleinschalig modern nieuwbouwproject in Erpe-Mere. Een hoogwaardig woonproject omgeven door groen, uitgerust met de modernste technieken en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De residentie is gelegen in de Oostdorpstraat te Erpe-Mere. Winkels, horecazaken, apotheek, bevinden zich allen op wandelafstand en de E40 ligt slechts op 5 minuten rijden met de wagen.

Blanken heeft een eigen uitgesproken moderne architectuur, naar een hedendaags ontwerp van Prisma Architecten. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. De klemtoon ligt op kwalitatieve en stijlvolle afwerking. Tegelijk beantwoordt de residentie aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Praktische indeling, bergruimte en privacy zijn kernbegrippen.

De appartementen (met 2 slaapkamers), waarvan 1 penthouse, beschikken allen over een zuidgericht terras. De appartementen worden verkocht onder registratie (grond-en constructiewaarde voor eerste en enigste woning 3%, voor andere kopers bedraagt dit 12%) met uitzondering van het penthouse. Deze wordt verkocht onder BTW-stelsel (21% registratierechten op het grondaandeel en op de constructiewaarde).

Als bewoner kan u gebruik maken van de afgeschermde gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging. Een private parking kan aangekocht worden aan € 10.000,- excl. kosten. De appartementen zijn onmiddellijk beschikbaar bij akte.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
109,68 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

Unieke code EPC
EPB-nieuwbouw
Zonnepanelen
Ja
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Oostdorpstraat 140 2.1, 9420 Bambrugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast