House for sale in Turnhout with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
138
140
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Tijdelijke actie: GRATIS CARPORT bij aankoop van BEN-woning in Woonerf Elysis

Woonerf Elysis, energiezuinig wonen in het hart van Turnhout.

Dit nieuwbouwproject met dertien BEN-woningen wordt gerealiseerd in een nieuwe, eigentijdse verkaveling aan de Jaspar van Kinschotstraat te Turnhout. Dankzij een charmant openbaar groen pleintje vormt deze verkaveling een rustig geheel waar het aangenaam wonen is voor jong en oud.

Een van de grote troeven van dit project is zijn gunstige ligging. U woont hier immers op fietsafstand van Turnhout centrum met allerhande faciliteiten binnen handbereik en een goede ontsluiting naar de buurgemeenten.

Tijdloze uitstraling en kwaliteitsmaterialen

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een moderne architectuur waardoor dit project een eigentijdse uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ook van binnenuit kunt genieten van uw volledig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers, een extra berging en een mooie badkamer met bad en douche.

De percelen hebben oppervlaktes die variëren van 140m² tot 219m². De achtertuinen zijn bereikbaar met een kruiwagenpaadje zodat u met fiets zonder problemen tot in uw tuin te geraakt. U kan uw auto overdekt parkeren onder de privé-carport. (deze is verplicht bij aan te kopen)

Fiscale voordelen en energiezuinigheid

De BEN-woningen van Elysis worden energiezuinig gebouwd door aannemer RDK en genieten een maximum E-peil van 10 .  Hiermee wordt de lat hoger gelegd dan de huidige energienormen. De kopers genieten overigens van een vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  De afwerking wordt verzorgd door eigen vakmensen en betrouwbare partners. Elke woning wordt voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een lucht/water-warmtepomp.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Turnhout.

Beschermd als koper

De verkoop van Woonerf Elysis geschiedt onder de bescherming van de Wet Breyne (aankoop van een “woning op plan”).  Dit garandeert u als koper uitgebreide bescherming en ontneemt u alle risico’s.

U betaalt in schijven, naarmate de werken vorderen.

Goede investering

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom? Woonerf Elysis met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.

Wil je graag meer weten over dit project?

Voor alle verdere informatie neem contact op met ons kantoor op het nummer 014 41 42 42 of via nieuwbouw@vansweevelt.be.

Financial

Sales under VAT system
Yes
Value construction
204.291 €
Value of land
123.300 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
138,04 m²

Terrain

Plot size
140 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
City edge

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
14,24 m²; 11 m²; 9,15 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC label
A
Solar panels
Yes
Double glazing
Yes

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Jaspar van Kinschotstraat 57, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan