House for sale in Schoten with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
100
97
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gerenoveerd huis in doodlopende straat

Prachtig gerenoveerde woning in het hart van Schoten, gelegen in een rustige doodlopende straat en op steenworp afstand van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, het openbaar veroer en gezellige terrasjes.

Met hoogwaardige isolatie en vernieuwde technieken, biedt deze woning een energiezuinige leefomgeving. Bovendien is het mogelijk om het energiepeil verder te optimaliseren met zonnepanelen, waardoor het huis zelfs een EPC-label A kan behalen.

Verwarmen kan op drie verschillende manieren: via een efficiënte lucht/lucht warmtepomp, comfortabele vloerverwarming, of gezellig bij de houtkachel met ingebouwde oven, perfect voor het bakken van pizza’s! Daarnaast is de lucht/lucht warmtepomp ook in de zomer te gebruiken om te koelen.

Het gelijkvloers is prachtig afgewerkt met gepolierd beton, terwijl de bovenverdieping is voorzien van nieuw laminaat. Momenteel beschikt de woning over een royale slaapkamer/werkkamer, maar deze ruimte kan eenvoudig worden opgesplitst in twee slaapkamers met behulp van een gyproc wand.

Buiten is de binnenplaats volledig vernieuwd en de muren zijn afgewerkt met kalei, wat een heerlijke Ibiza-sfeer creëert en een ideale plek biedt om te ontspannen tijdens de zomeravonden.

Deze woning is werkelijk instapklaar; met slechts een likje verf op de muur maakt u het uw eigen en bent u klaar om te genieten van uw nieuwe thuis!

Voor een bezichtiging graag even berichten via Whatsapp, SMS (0469 22 05 72) of e-mail (peter_vanroy@hotmail.com) aangezien ik op werk niet altijd de telefoon kan opnemen.

Financial

Cadastral income
410 €
Availability
To be agreed

Building

Type of property
House
Surface
100 m²
State building
Renovated

Terrain

Plot size
97 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Village
Distance to public transport
300
Distance to motorway
5 m

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
17 m²; 13 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Air conditioning
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
123
EPC label
B
Unique code EPC
2.021.122.100.025.119.700

Urban planning

Urban planning info
Yes
Destination building
Private - single-family
Soil certificate
Yes
Location
Korte kopstraat 63, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan