Apartment for sale in Bruges with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
107
4
1
Description

Magnifiek gerenoveerd duplexappartement in het centrum van Brugge met drie slaapkamers. Het is gelegen op tweede en derde verdieping en werd met zorg, hoogwaardige materialen en oog voor detail volledig gerenoveerd. Enkele karaktervolle elementen werden bij het renoveren behouden om de authenticiteit van het pand te benadrukken. Bij de renovatie werd de gehele structuur van het gebouw onder handen genomen, inclusief de ramen, het verwarmingssysteem en de elektrische bedrading.

De indeling van het appartement is als volgt: een ruime woonkamer met een open keuken uitgerust met hoogwaardige Bosch-apparatuur, een grote slaapkamer, een moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, en een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn er nog twee slaapkamers (of één slaapkamer en een bureau) en nog een apart toilet. De Velux-ramen creëren twee zeer lichtrijke ruimtes en staan garant voor een optimale ventilatie.

Deze woning heeft tal van voordelen, waaronder centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsglas, een geldig elektriciteitsattest, is volledig geschilderd en wordt geleverd met verlichtingsarmaturen. Bovendien heeft u een prachtig uitzicht op de nabijgelegen kerk.

Ten slotte is de ligging van het appartement uitstekend, dicht bij het bruisende centrum van Brugge!

Uw toekomstig appartement? Om een bezoek in te plannen kunt u ons altijd contacteren op verkoop@hetzoute.be of 050/60 33 33.

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Duplex
Surface
107 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Central; Town

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
20 m²; 18 m²; 18 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
No
Gas connection
Yes

Energy

EPC label
B
Unique code EPC
2.900.549
Double glazing
Yes

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Location
Kortewinkel 8 31, 8000 Bruges
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan