UIS: 4201429

Description

Lichtrijk en centraal gelegen 2-slaapkamerappartement(85m²) op eerste verdieping met achtergelegen, rustig balkon. 3de kamer aanwezig. Te vernieuwenstaat.EPC 160 kWh/m².Momenteel verhuurd.Elektrische keuring in aanvraag.

Ligging:Het appartement met zuid-oostelijk georiënteerde leefruimte bevindt zich centraal in het centrumvan Herentals met vlotte bereikbaarheid naar ring/autosnelweg (E313) en omliggende gemeenten, vlakbij alle faciliteiten, zoals o.a. het treinstation, openbaar vervoer, winkels en het stadscentrum met horeca.

Indeling: +1:inkomhal, leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, 3de kamer, balkon -1: private kelderruimte

Beschrijving: Dit lichtrijke appartement bevindt zich op de eerste verdieping en geniet zowel voor- als achteraan vangrote glaspartijen. Het appartement kom je binnen via de inkom/nachthal die een logische scheiding maakt tussen de leefruimte en de rest van de kamers. Vooraan bevindt zich de zonnige leefruimte met zuid-oostelijke oriëntatiemet aansluitend de keuken. Deze kan mogelijks bij verbouwing geïntegreerd worden tot een open leefkeuken.Ook hier valt het licht mooi binnen.

Verder vind je via de nachthal de badkamer terug voorzien van ligbad, toilet enlavabo. Rechtover de badkamer is er een ruime berging aanwezig (8m²) die ook dienst kan doen als een dressing/bureauruimte en die licht binnentrekt dankzij dehoge vensters via de naastliggende slaapkamer. De achtergevel is opgedeeld uit 2 ruime slaapkamers van 11 en 10m² waarvan één de toegang heeft tot het rustig gelegen balkon.

Het appartement is voorzien van een recente CV-ketel (2014), ook werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd. Ten slotte beschik je nog over een private kelderruimte.
Mits de nodige vernieuwingen is het hier heerlijk wonen met een centrale ligging vlakbij alle faciliteiten.
Geen gemeenschappelijke kosten, enkel een jaarlijkse afrekening van de gemeenschappelijke elektriciteit.

EPC 160 kWh/m²| Elektrische keuring in aanvraag|Recente CV-ketel (2014)|Bovendienideaal als investering| Momenteel verhuurd

Tover jij dit appartementje om tot een hedendaagse eigendom? Of ben jij op zoek naar een toegankelijke investering? Maak dan snel uw afspraak!

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:in aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Herentals
Street Madrigaalstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Energy Consumption 160 kWh/m2
Agence Ref. 4201429
IMMOSCOOP Ref. EJLAU9139210427
Planning Permit View this info
Preemption No
Plot Designation appartement
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR