Description

Instapklaar, lichtrijk appartement (72 m²) met 1 slaapkamer op toplocatie in Antwerpen!

Het pand bevindt zich op een ideale locatie in Antwerpen. Na het beëindigen van de werken aan de Leien zal de locatie enkel maar voordeliger worden. Dankzij de centrale ligging is het appartement vlot bereikbaar met zowel auto, trein, tram, bus alsook met de Antwerpse vélo vanuit alle windrichtingen. Het stadspark en Park Spoor Noord bevinden zich op wandelafstand. Daarnaast zijn onder andere de Meir, de Ossenmarkt, meerdere supermarkten en tal van drank- en eetgelegenheden op een boogscheut gelegen.

Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping van een gebouw van 8 hoog. Het dak van het appartementencomplex werd geïsoleerd volgens de norm 2020. De achtergevel werd tevens geïsoleerd. Er is overal dubbele beglazing aanwezig en de elektriciteit is conform.

We betreden het appartement in de hal (6,5 m²) met videofoon en lopen verder de woonruimte op blokjesparket (29 m²) in. Dankzij het grote raam vooraan baadt deze ruimte in het licht. We hebben een panoramisch zicht op de Leien. De badkamer (3,03 m²) is voorzien van een douchecabine, wc en lavabomeubel. Hier is er tevens ruimte voor was- en/of droogmachine. De keuken (7 m²) op tegel beschikt over een ingebouwde oven, frigo en dampkap en geeft toegang tot het terrasje.
Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer (14 m²) gelegen, die voorzien is van enkele ingemaakte kasten.

Verder beschikt de woonst nog over een berging in de kelder. De kosten per maand bedragen €150 inclusief verwarming, water, syndicus en blokpolis.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Antwerp
Street Italiëlei 106 6
Transaction For Sale
Bedrooms 1
Bathrooms 1
Living Area 72 m2
Energy Consumption 155 kWh/m2
Cadastral €832
Agence Ref. 3595283
IMMOSCOOP Ref. REPHL4260190516
Published 16/05/2019
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons Not communicated
Preemption No
Plot Designation Woongebied met een culturele waarde
Flooding Area View this info
Flooding Barrier No
Demarcated Flood Areas No

Contact

OR