Description

Knap energiezuinig appartement met lichte woonkamer, open keuken, berging, terras, 2 slpkmrs, badkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet, ondergrondse garage staanplaats, Bewoonbare oppervlakte van 91m². EPC = 123Kwh/m²

Ligging
Centraal gelegen, vlakbij het centrum van Lier. Vlakbij toegangswegen, met een vlotte verbinding naar deomliggende gemeentes. Op kleine afstand vanwinkels, scholen en openbaar vervoer.

Indeling
Inkom, lichte ruime woonkamer, open geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad, lavabo. Gastentoilet, 2 slaapkamers, berging, ondergrondse garage staanplaatsen terras. Appartement met Lift.

Beschrijving
Dit knapen zeer energiezuinig appartement bevindt zich achter een zeer mooie en sprekende gevel, meteenideale ligging nabij het centrum van Lier en vlakbij toegangswegen enis afgewerkt met knappe materialen. De woonst is bereikbaar via de trap of de lift. Viade inkomhal kom jein de lichte en ruime woonkamer met grote raampartijen en open geïnstalleerde keuken.Verder bevinden er zich ook 2 ruime slaapkamers in de woonst, een badkamer met ligbad en douche in bad en dubbele lavabo. Alsook is er een gastentoilet en berging.

Ook biedt deze woonst de mogelijkheid om buiten te genieten op het terras dat aansluit aan de woonkamer. Bij het appartement is een ondergrondse garage staanplaats en kelder


Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), bestemming: woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Lier
Street De Schom
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Living Area 91 m2
Energy Consumption View energy data
Construction Year 2011
Agence Ref. 3771355
IMMOSCOOP Ref. SNPMX7574190605
Published 05/06/2019
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons No (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Preemption No
Plot Designation appartement
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR