Description

Deze hypermoderne villa gelegen te Aartselaar werd met oog voor detail volledig gerenoveerd in 2017. Met een grondoppervlakte van ca. 1.750m² en een bewoonbare oppervlakte van ca. 370m². Door de unieke grote raampartijen geniet deze woning van een luxe aan natuurlijke lichtinval. Deze villa omvat een ruime leefruimte met openhaard en een aparte tv-ruimte, een half open keuken met een hoge afwerkingsgraad die uitgerust is met een ontbijthoek. Verder is er nog een wasplaats voorzien met aansluitingen van wasmachine en droogkast en een aparte berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers waaronder de masterbedroom met een eigen badkamer (bad, inloopdouche, enkele wastafel en toilet). Verder nog een 2de badkamer met regendouche en enkele wastafel. Deze villa is uitgerust met; een alarmsysteem, ventilatiesysteem D, conform EK, een dubbele garage met elektrische poort, verwarming op gas, vloerverwarming over de gehele gelijkvloers en radiatoren op de eerste verdieping.
Tot Slot een groene onderhoudsvriendelijke tuin met privacy, Zuid-oriëntatie, aangelegd terras en een oprit voor meerdere auto’s. EPC: 149,34kWh/m² -EP06640

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Aartselaar
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Bathrooms 2
Living Area 375 m2
Plot Area 1750 m2
Energy Consumption 149,34 kWh/m2
Construction Year 2017
Agence Ref. W-02GM54
IMMOSCOOP Ref. EILTN1184191116
Planning Permit View this info
Preemption geen
Plot Designation Woongebied
Flooding Area View this info

Contact

OR