UIS: 4187073

Description

Ligging
Dezeunieke woning geniet van eenrustige doch centrale ligging met vlotte verbinding naar toegangswegen en naar omliggende gemeenten en steden. (Geel, Westerlo, Olen, Herentals,...) Winkels, scholen en hetopenbaar vervoer bevinden zich nabij de woning. Met de ochtendzon op de tuin en eenoostenlijk gelegen tuinzone geniet je van een koel overdekt terras in de zomer.

Indeling
-1: kelder
0: inkomhal met trap, leefruimte, keuken, berging, 1 slaapkamer, badkamer, veranda.
+1: 3 slaapkamers enzolderruimte.
Buiten: garage, bijgebouwen, tuin met overdekt terras.

Beschrijving
Deze woningis gelegen op een centrale maar rustige locatie op een perceel van 1294 m² en geniet van een veranda en overdekt terrasmet uitzicht op de mooie ruime tuin. Langs de inkomhal met trapheb je toegang tot leefruimte met eetkamer, 1 slaapkamer en berging. De woonkamer is voorzien van aansluitingen voor kabel en telefonie. Via de eetkamer heb je toegang tot de berging waardoor de keuken en kelder kan worden bereikt. De keuken beschikt over eendubbele afwastafel, kookvuur op gas, dampkap, aanzienlijke opbergruimte en aansluiting voor wasmashine en droogkast. Langs de keuken heeft u toegang totde berging, badkamer en de veranda, waar hetheerlijk vertoeven is met zicht op de riante tuin. De badkamer is uitgerust met een enkel wastafel, bad en toilet. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Via het zolderdeurtjes is er toegang tot de bergzolderruimte.
Buiten geniet je van de garage, bijgebouwen en een makkelijk teonderhouden grote tuin met overdekt terras.

Het EPCen de elektrische keuringreeds beschikbaar onder PLANS/DOCS. De stookolietank heeft een inhoud van minder dan 5000 liter en is voorzien van een groene dop.

Blaas jij deze woning nieuw leven in enmaak jij er een pareltje van? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 014/58.05.05 of stuur een e-mail naar tosca@vansweevelt.be.

Charmante vrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime lichtrijke woonkamer, garage, overdekt terras en veranda op een perceel van 1294 m² in een aangename, rustige straat nabij het centrum van Oevel met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. EPC: 963 kwh/m²

Bijz. informatieplicht:stedenbouwk. vergunning: ja; woongebied; geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; voorkooprecht: neen; verkavelingsvergunning:neen.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Westerlo
Street Dennenstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Living Area 210 m2
Plot Area 1294 m2
Energy Consumption View energy data
Cadastral €666
Construction Year 1960
Agence Ref. 4187073
IMMOSCOOP Ref. BOYMG2415210301
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Preemption No
Plot Designation huis
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR