Description

DEELS GERENOVEERD 2 SLPK APPARTEMENT OP EEN IDEALE LOCATIE

We vinden de residentie 'Sint Hubertus" in de Pastoor Van Dijckstraat net tegenover de Sint-Hubertuskerk. Je woont hier op wandelafstand van het stadscentrum, het Virga Jesseziekenhuis, allerlei buurtwinkels en supermarkten. Bovendien bereik je in geen tijd de E313 met de wagen.

Dit leuke, op te frissen appartement ligt op de derde verdieping en is bereikbaar via de lift of de trap. Er zijn reeds heel wat renovatiewerken uitgevoerd zoals nieuwe leidingen, waterleiding, elektriciteit (conform AREI), nieuwe chape en bepleistering, radiatoren en nieuwe vloer. Voor de vloerbedekking is er gekozen om een beige glanzende keramische tegel te gebruiken in alle vertrekken om zo voor harmonie te zorgen. In de leefruimte is er veel lichtinval door de grote vensters aan de voorkant. Voor de gezelligheid is er een elektrische haard aanwezig, maar de schouw kan ook terug opengemaakt worden voor een open haard. Via de centrale hal hebben we verder nog toegang tot de 2 slaapkamers waarvan er één toegang heeft tot het zuidwestelijk georiënteerd terras. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een grote douche. Naast de badkamer is er een apart toilet.

In de kelder is er nog een berging die bij het appartement hoort en gebruikt kan worden voor het stockeren van allerlei spullen. Ten slotte is het dak van het appartement pas dit jaar vernieuwd en is voorzien van isolatie op de dallen. Mits de nodige afwerking door de kopers is dit een droomappartement op een ideale locatie vlakbij het centrum van Hasselt. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en maak snel een afspraak via 011/22.22.95!

Laag beschrijf is mogelijk indien voldaan wordt aan de voorwaarden.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Hasselt
Rue Pastoor van Dijckstraat
Transaction A Vendre
Chambres 2
Salles de bains 1
Surface 67,4 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
IMMOSCOOP Ref. GUVNB0584200621
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU