UIS: 5795

Description

Energiezuinig, instapklaar nieuwbouwappartement 1.2 (84,40 m²) met 2 slaapkamers en een ruim zuid-terras (17 m²), ondergrondse parkeerplaats en berging. Smaakvolle en volledige afwerking. Lift in het gebouw.Deze nieuwe residentie in het centrum van Meerhout wordt een hedendaags, kwalitatief en energiezuinig (BEN - 30) nieuwbouwproject met 9 wooneenheden. Elk appartement heeft een ondergrondse parkeerplaats(en) en een ruime berging (aankoop à 17.500 €). Er zijn liften in het gebouw.De appartementen worden volledig afgewerkt, bieden alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. De mooie ruimtes en de ruime terrassen zorgen voor fijn centraal wonen in een aangename omgeving.Uitstekend gelegen in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de markt, handelaars en openbaar vervoer. Het platteland en de groene bossen liggen om de hoek. Snelweg E313 is bereikbaar in 10 minuten.De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-30 (BEN).

Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes (via individuele warmtepomp of aardgas-condensatieketel) en de juiste ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.De oplevering van het gebouw is voorzien kwartaal-1 2021.

Geen voorschotten - U betaalt bij het verlijden van de akte..INFO EN VERKOOP

Het grondaandeel wordt verkocht onder het registratiestelsel 10%, het constructieaandeel met 21% BTW.Voor bezoeken ter plaatse, alle verdere informatie, plannen en prijslijst met aankoopkosten kan u contact opnemen met ons kantoor te Meerhout - Markt 37 of via het nummer 014 84 83 69 of een mailtje naar info@sublimmo.be.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Meerhout
Rue Molenberg
Transaction A Vendre
Chambres 2
Salles de bains 1
Surface 84,40 m2
PEB / Consommation d'énergie 30 kWh/m2
Année de construction 2020
Agence Ref. 5795
IMMOSCOOP Ref. TXASX3790210601
Permis d'urbanisme Oui
Infraction urbanistique Non
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied
Zone d'inondation Non
Flooding Barrier Non
Demarcated Flood Areas Non
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires
EPC-waarde

Contact

OU