Description

Ligging
Rustig gelegen in het centrum van Olen-Centrum, op 1 km. van het dorpsplein.

Beschrijving
Deze seniorenflat bestaat uiteen leefruimte met een open keuken (uitgerust met een kookvuur, dampkap en koelkast), één slaapkamer, berging met aansluiting voor wasmachine,badkamer met douche en zuidoost georiënteerd terras.

Op het domein zijn ergemeeschappelijke autostaanplaatsen en fietsenbergingen beschikbaar. Rondom het gebouw is er een grote gemeenschappelijk tuin.

Een wandelpad brengt u tot bij WZC Zilverlinde,waar u tegen vergoedinggebruikkan maken van de dienstverlening (wassalon, maaltijden in het restaurant, wellness, groepsactiviteiten, ...).

De flats zijn niet erkend als assistentiewoningen, maar de residentie voldoet welaan de wetgeving om uitgebaat te worden als erkende assistentiewoningen.

Deze flat is momenteel verhuurd en dus tevensinteressant als investering. Indien uer graag zelf komt wonen, dan bekijken we de mogelijkheden.

Seniorenflat met 1 slaapkamer en zuidoost georiënteerd terras op de 1ste verdieping (lift aanwezig) in residentie "bij de linde", rustig gelegen in een groene omgevingin het centrum van Olen-Centrum !

EPC:123 kWh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen:vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Olen
Rue Sterrenwijzer
Transaction A Vendre
Chambres 1
Surface 48 m2
Surface Terrain 3294 m2
PEB / Consommation d'énergie 123 kWh/m2
Revenu Cadastral €565
Année de construction 1997
Agence Ref. 3768770
IMMOSCOOP Ref. PKOWI2175190929
Permis d'urbanisme Voir cette info
Urbanistiques complémentaires flat
Zone d'inondation niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU