Description

Riant nieuwbouw appartement met Scheldezicht in kleinschalig project Kaai 31.Het project gelegen aan de Sint-Michielskaai 31 bestaat uit één appartement per verdieping met in totaal slechts zes appartementen! Dit resulteert in een gevelbreedte van 12 meter met zicht op de Schelde en een oppervlakte van 195 m2. Een terras van ca 26 m2 maakt dat er volop van dit zicht kan genoten worden.De zes appartementen delen een wellness verdieping op niveau -1 met 15m zwembad, fitness en aanhorigheden. De appartementen zijn ingetekend met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers en worden volledig op maat van de koper afgewerkt. Een autostaanplaats kan worden aangekocht aan 35.000,- euro.Indeling:
InkomhaI met gastentoilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot een ruime en uiterst lichte leefruimte met prachtig uitzicht op de Schelde. Aansluitend vindt u een volledig ingerichte keuken terug met bergruimte voorzien van aansluitingen voor was- en droogautomaat.
Masterslaapkamer met ensuite badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en separaat toilet. 2 slaapkamers en een douchekamer.Bijzonderheden:
- Adembenemende zichten
- Welness faciliteiten in het gebouw
- Vloerverwarming

Graag meer Info?Plan een bezichtiging

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Anvers
Transaction A Vendre
Chambres 3
Salles de bains 2
Surface 195 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Agence Ref. KA-A-1997 - V2
IMMOSCOOP Ref. XNJGC8814190819
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Non
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires woongebied
Zone d'inondation Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU