CC Immo

CC IMMO: Uw vastgoedkantoor voor Antwerpen Centrum & Randgemeenten
Vastgoedbemiddeling is een zaak voor experten die er zich dagdagelijks op toe leggen. Vanwege haar jarenlange ervaring en goed opgeleid personeel heeft CC immo een betrouwbare reputatie opgebouwd.
Onze professionele aanpak heeft zowel voor u als voor de potentiële koper/huurder een grote waaier van voordelen.
CC immo garandeert een snelle verkoop/verhuur tegen een optimale prijs met een individuele en professionele afhandeling van al uw vastgoedtransacties.
Wij hebben en groot aanbod in de verkoop en verhuur van karaktervolle panden: appartementen, loften, huizen alsook opbrengsteigendommen en handelspanden in Antwerpen centrum en alle randgemeenten. Tevens zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw en renovatieprojecten.
Naast de zaakvoerder Kris Maes (BIV:500.183) beschikt CC immo over een enthousiast team van medewerkers. Ons team staat garant ieder een zo een individueel mogelijke aanpak aan te bieden.
U kan ook opteren om enkel de afhandeling van de verkoop door CC immo te laten doen terwijl u zelf verkoopt. Hiervoor hebben wij enkel de gegevens van uw koper, uw notaris en de documenten van het onroerend goed nodig. Wij staan in voor de opmaak en ondertekening van de verkoopsovereenkomst en volgen alles verder op tot bij het verlijden van de notariële akte.
Wenst U uw eigendom te verkopen/verhuren? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Propriétés récentes

Ajouté il y a 3 jours
Anvers
Jan-Baptist Verlooystraat
2 Chambres

Ajouté il y a 25 jours
Anvers
Violetstraat
2 Chambres

Ajouté il y a 34 jours
Anvers
Bourlastraat
2 Chambres

  

Ajouté il y a 38 jours
Anvers
Isabellalei
2 Chambres

Ajouté il y a quelque temps
Anvers
Jeruzalemstraat
1 Chambres

Ajouté il y a quelque temps
Anvers
Sint-Gummarusstraat
7 Chambres

Statistiques

Propriétés

24 A Vendre
27 A Louer

Nouveau

6 Propriétés
0 Nouvelle Construction