Pajota Groep

Pajota, een vaste waarde sinds 1971.

Pajota - Thomas
Het vastgoedkantoor Pajota werd opgericht te Dilbeek in 1971.

De naam « Pajota » was toen een welbewuste keuze. De strategische ligging van het eerste vastgoedkantoor van ’t Pajottenland, had tot doel de Pajotten een thuis te bieden. Een forum werd gecreëerd waar (ver)huurder en (ver)kopers elkaar konden vinden … toen een unieke activiteit.

De professionele aanpak en de inzet van de toenmalige oprichters heeft ertoe geleid dat het vastgoedkantoor een gekend begrip werd in de streek. Door de aanhoudende inzet en de blijvende spirit is pajota ondertussen een vaste waarde geworden op de vastgoedmarkt.

Ons vastgoedkantoor heeft reeds meer dan 4.500 verkopen en minstens 6.000 verhuringen gerealiseerd. De ervaring die langs deze weg werd verworven staat ten dienste van ons huidige cliënteel.

Dankzij deze jarenlange ervaring en de kwaliteit die onze medewerkers bieden, groeit pajota nog steeds verder. De pajota groep telt ondertussen 4 kantoren, hetzij te Dilbeek, Halle, Ninove en Brussel. De doorgedreven informatisering, de uitbreiding van onze dienstverlening en de versterking van ons team, zijn een constante noodzaak. Deze maken dat Pajota sinds geruime tijd vanuit ‘t Pajottenland met succes is uitgebreid naar Vlaams-Brabant en belangrijke delen van Oost‑Vlaanderen en Brussel.

Deze vooruitgang, de ervaring uit het verleden alsook het ruim uitgegroeide en tevreden cliënteel, blijven ons stuwen en overtuigen om ons beroep steeds ernstig en in vertrouwen uit te oefenen.

Deze traditie staat borg voor de toekomst en is ons kwaliteitslabel. Pajota is meer dan een vastgoedkantoor. Wij hopen u dit te mogen laten ervaren.

Thomas VALKENIERS
Zaakvoerder – Master in de Rechten

Propriétés récentes

Ajouté il y a 49h
Schepdaal
Keitskestraat
3 Chambres

Ajouté il y a 3 jours
Groot-Bijgaarden
Snijbos
3 Chambres

Ajouté il y a 3 jours
Berchem-Sainte-Agathe
Hortensiagaarde
2 Chambres

  

Ajouté il y a 3 jours
Dilbeek
Wijngaardstraat
2 Chambres

Ajouté il y a 4 jours
Itterbeek
Poverstraat
4 Chambres

Ajouté il y a 5 jours
Dilbeek
Isabellastraat
2 Chambres

Statistiques

Propriétés

346 A Vendre
56 A Louer

Nouveau

47 Propriétés
244 Nouvelle Construction

Locations