Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Propriétés récentes

Ajouté il y a 41h
Kapellen
Antwerpsesteenweg 314
5 Chambres

Ajouté il y a 8 jours
Kapellen
Heidestraat-Noord 21
4 Chambres

Ajouté il y a 12 jours
Kapellen
Hoevensebaan 79
2 Chambres

  

Ajouté il y a 29 jours
Hoevenen
Antwerpse Steenweg 35
2 Chambres

Ajouté il y a 29 jours
Hoevenen
Antwerpse Steenweg 35
2 Chambres

Ajouté il y a 34 jours
Ekeren
Oudstrijderslei 34
4 Chambres

Statistiques

Propriétés

32 A Vendre
11 A Louer

Nouveau

8 Propriétés
9 Nouvelle Construction