Wellimmo

Vanuit onze kantoren gelegen tegenover het Museum Aan de Stroom staan wij klaar om uw aanspreekpunt te zijn in al uw vastgoedondernemingen.

Onze kernwaarden SERVICE, KNOW-HOW en VISIE verzekeren u van het comfort om u zorgeloos te begeven in de wereld van het vastgoed. Dit kunnen wij u ondermeer garanderen door de bijzondere samenstelling van ons team. Dit bestaat namelijk uit erkende vastgoed expert-schatters, BIV makelaars, architecten, ingenieurs en marketingspecialisten. Ieder gespecialiseerd in zijn eigen domein maar met slechts één gemeenschappelijk doel: RESULTAAT.

Hier zal u merken dat één plus één meer dan som van de delen vormt.

Laat ons open communiceren wanneer we stellen dat uw onroerend goed een belangrijk deel van uw kapitaal vertegenwoordigt. Wanneer u vervolgens beslissingen neemt die uw kapitaal aangaan is u laten bijstaan door professionals geen overbodige luxe. De juiste informatie kan op dat moment cruciaal zijn voor uw toekomst en dat is juist wat Wellimmo vastgoed voor u kan betekenen. Voor u die meerwaarde creëren wanneer nodig.

Als verkoper heeft u er immers alle baat bij om snel en efficiënt een correcte marktprijs te verkrijgen voor uw eigendom. Als koper wenst u daarentegen een duidelijk marktoverzicht en vooral een onderbouwt advies om met een gerust hart uw pand aan te schaffen. Of u nu louter als belegging koopt of wanneer u eerder uw toekomstige thuis wil veilig stellen, Wellimmo vastgoed staat u steeds bij met waardevol advies.

Contacteer ons vrijblijvend en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Alle aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verkoop, prijswijziging of vergetelheid.

Propriétés récentes

Ajouté il y a 5 jours
Merksem
Weggestraat
2 Chambres

Ajouté il y a 14 jours
Anvers
Hoogstraat
3 Chambres

Ajouté il y a 21 jours
Hoboken
Zeelandstraat
2 Chambres

  

Ajouté il y a 25 jours
Merksem
Minister Delbekelaan
2 Chambres

Ajouté il y a 26 jours
Hoboken
Kloosterstraat
3 Chambres

Ajouté il y a 27 jours
Zwijndrecht
Dorp Oost
5 Chambres

Statistiques

Propriétés

67 A Vendre
7 A Louer

Nouveau

15 Propriétés
23 Nouvelle Construction