8C8 Vastgoed

Terug naar het overzicht


Wat is interessanter: verkopen of verhuren?
Wat is een realistische verkoop of verhuurprijs van uw eigendom?
Welke attesten zijn er noodzakelijk?

Zo zijn er verschillende vragen die gesteld kunnen worden rond de verkoop en verhuur van uw eigendom.
Graag bespreken wij samen met u al uw vragen en begeleiden wij u naar een succesvolle verkoop en verhuur van uw eigendom.

Onderstaand kan u alvast een korte toelichting vinden omtrent onze complete verhuur en verkoopservice. Variatie in deze pakketten zijn steeds bespreekbaar.Complete verkoopservice


Een goede verkoop start met een realistische waardebepaling. Geheel vrijblijvend en gratis komen wij ter plaatse om u een realistische waardebepaling te geven van uw eigendom. De verkoopprijs wordt steeds bepaald in onderling overleg.

Wij zorgen ervoor dat uw pand voldoende publiciteit verkrijgt, dit zowel online (door te adverteren op verschillende bekende immo websites) alsook ter plaatse (d.m.v. grote “TE KOOP” borden aan het pand) alsook in de geschreven pers. Dit alles wordt ook afgestemd op uw wensen en de doelgroep.

De bezichtigingen worden steeds door ons begeleid en opgevolgd (ook na kantooruren en in het weekend), elk bod wordt aan u overgemaakt en de onderhandelingen worden door ons professioneel begeleid, wij zorgen voor alle verplichte attesten, alle noodzakelijke documenten (bodemattest e.d.) worden door ons opgevraagd, de verkoopovereenkomst wordt juridisch correct door onszelf opgesteld in overleg met koper-verkoper-notarissen, de overname van de meterstanden wordt door ons geregeld, wij zijn ook aanwezig bij het verlijden van de akte en het overhandigen van de sleutels.

Kortom, wij zorgen voor alles. Bovendien verkrijgt u het EPC volledig gratis en heeft u steeds de vrije keuze van notaris.

Verder kan u ook genieten van onze persoonlijke service en een goede opvolging van de status van de verkoop. Bovendien staat u steeds in rechtstreeks contact met erkend vastgoedmakelaar Carolien Snoeys.

Door onze manier van werken kijken wij terug op vele succesvolle verkopen met tevreden kopers en verkopers. Indien het eigendom ondanks al onze inspanningen toch niet verkocht zou worden, nemen wij de gedane kosten voor onze rekening. No cure, no pay.Complete verhuurservice


Een huurder die correct betaald, zorg draagt voor uw eigendom en een goede verstandhouding met de huurder zijn de zaken waar wij naar streven.

8C8 VASTGOED biedt een complete verhuurservice.

Wij zorgen ervoor dat uw pand voldoende publiciteit verkrijgt, dit zowel online (door te adverteren op verschillende bekende immo websites) als ter plaatse (d.m.v. “TE HUUR” borden aan het pand) alsook in de geschreven pers.

De bezichtigingen worden steeds door ons begeleid en opgevolgd (ook na kantooruren en in het weekend), de huurovereenkomsten worden door onszelf opgesteld en geregistreerd, de overname van de meterstanden wordt door ons geregeld, de blokkering van de huurwaarborg gebeurt in samenwerking met Korfine, voor de opmaak van de plaatsbeschrijvingen werken wij samen met een gespecialiseerde partner.

Kortom, wij zorgen voor alles. U kan door ons ook steeds, op aanvraag, de indexatie van de huurprijs laten berekenen.

8c8 logo_office:1646