Over ons

Immoscoop is een vastgoedplatform met de meerwaarde van makelaars. Het aanbod op onze website groeit elke dag verder, en de functionaliteiten voor onze klanten en gebruikers worden in de komende maanden ook verder uitgebouwd: handige extra’s, nog meer persoonlijke services en andere aangename verrassingen om naar uit te kijken. En dat alles voor een faire prijs.

Immoscoop wil ook een community zijn. Een community met daarin al onze gebruikers, de makelaars waarmee we nauw samenwerken.

In 2021 kreeg Immoscoop een doorstart met een volledig nieuw team, dat meteen aan de slag ging om het platform volledig te vernieuwen. Mis je een functionaliteit? Die komt er ongetwijfeld terug bij in de komende maanden!

Gratis aansluiten tot eind september

Ben je makelaar uit de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen of Oost-Vlaanderen? Tot eind september is publiceren voor nieuwe klanten gratis, zonder verplichtingen. Profiteer van dit aanbod en schrijf in via iedereenimmoscoop.be of contacteer ons op het nummer 016/79.31.28.

Contact

Heb je een technische vraag? Laat het ons weten via support@immoscoop.be.

Wil je graag meer informatie over onze service en samenwerkingsmogelijkheden? Contacteer ons gerust via dit adres: info@immoscoop.be

IMMOSCOOP 2.0 BV
Philipssite 5 bus 1
3001 Leuven