Over ons

Immoscoop is een vastgoedplatform met de meerwaarde van makelaars. Het aanbod op onze website groeit elke dag verder, en de functionaliteiten voor onze klanten en gebruikers worden in de komende maanden ook verder uitgebouwd: handige extra’s, nog meer persoonlijke services en andere aangename verrassingen om naar uit te kijken. En dat alles voor een faire prijs.

Immoscoop wil ook een community zijn. Een community met daarin al onze professionele gebruikers waarmee we nauw samenwerken.

In 2021 kreeg Immoscoop een doorstart met een volledig nieuw team, dat meteen aan de slag ging om het platform volledig te vernieuwen.

Sinds deze doorstart in 2021 is aansluiten als professionele adverteerder mogelijk zonder verplichting tot verwerven van een coöperatief aandeel, of enige andere verplichting.

Verbinding met de 4 grootste CRM pakketten
Wij hebben een aansluiting met de belangrijkste pakketleveranciers: Whise, Omnicasa, Zabun en Skarabee.

Contact
Heb je een technische vraag? Laat het ons weten via support@immoscoop.be.

Wil je graag meer informatie over onze service en samenwerkingsmogelijkheden? Contacteer ons gerust via dit adres: info@immoscoop.be

IMMOSCOOP 2.0 BV, maatschappelijke zetel Vaartdijk 3, bus 201, 3018 Leuven, met ondernemingsnummer 0770.397.655 (RPR Leuven), treedt op als verbonden agent van KBC Bank NV en is ingeschreven in het register van bemiddelaars in hypothecair krediet bij de FSMA. Meer informatie vind je hier