AC Vastgoed

Terug naar het overzicht

Op zoek naar een immokantoor in het Waasland?

Wij als erkend vastgoedmakelaar helpen u graag verder!

 

AC vastgoed is gevestigd in het centrum van Sint-Niklaas, de hoofdstad van het Waasland. Wij specialiseren ons voornamelijk in verkoop en promotie van divers vastgoed, gaande van traditionele huizen en appartementen tot luxueuze villa's en nieuwbouw projecten. AC vastgoed is meer dan een immokantoor, gezien onze bouwkundige achtergrond hebben we alles in huis om u nauwgezet te informeren over de mogelijkheden bij renovatie of verbouwingen van een bestaande woning. Ontwikkeling en promotie van nieuwbouw projecten zijn ons niet vreemd. 

Het werkgebied van ons immo kantoor - in de volksmond al eens woonbureau genoemd - strekt zich op heden uit over het grootste deel van het Waasland, u kan ons vastgoedaanbod terugvinden in Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai, Waasmunster, Hamme, Temse, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Kruibeke, Rupelmonde, Zwijndrecht, Beveren, Verrebroek, Kieldrecht, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, De Klinge, Stekene en Kemzeke. In deze gemeenten en deelgemeenten beschikt ons immokantoor over een uitgebreide kennis binnen de vastgoedmarkt. Op die manier kunnen wij correcte waardebepalingen (schattingen) uitvoeren tot op straatniveau. In de immobiliën zijn er immers drie belangrijke factoren die een vlotte verkoop van uw huis, bouwgrond of appartement zullen kenmerken; vraagprijs, ligging en bouwstijl.

Bent u van plan een woning, appartement of bouwgrond te kopen of verkopen, aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies of een waardebepaling van uw onroerend goed. U kan alvast een gratis schatting van uw eigendom aanvragen. 

Benieuwd hoeveel een vastgoedmakelaar nu exact kost? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, op die manier kunnen wij u het hele dienstenpakket toelichting waarmee wij uw woning in de kijker kunnen zetten. Want uw woning zelf verkopen is meer dan alleen maar wat foto's nemen en kandidaat-kopers ontvangen. Het lijkt op het eerste zicht eenvoudig om uw woning zelf te verkopen, maar dat is het niet. Door de jaren heen zijn er heel wat administratieve verplichtingen bijgekomen (EPC - energie prestatiecertificaat, elektricitetiskeuring, stedenbouwkundig uittreksel, bodemattest, nazicht rooilijn, voorkooprechten, erfgoed, bouwvoorschriften, enz...), maar ook de fiscale regels bij de aankoop van een onroerend goed veranderen voortdurend (aankoopkosten, registratierechten, notariskosten,...). Voeg daarbij de steeds strenger wordende voorwaarden voor het bekomen van een woonkrediet en u zal al snel merken dat een ervaren partner geen overbodig luxe is bij de verkoop van uw eigendom.

Graag tot binnenkort!

ac vastgoed logo