Acasa Group

Terug naar het overzicht

IS ACASA IETS VOOR JOU?

Ja. Als jij iemand bent die bewust kiest voor hedendaagse nieuwbouw, een investering voor het leven. Zonder zorgen voor jaren ver. En als je gelooft in het opwaarderen van bestaande buurten, meer dan in grote nieuwe verkavelingen die hectares vrije grond inpalmen. Je woont graag centraal, en omringd door groen?

Acasa heeft het voor jou in huis.

DIT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN

Je staat voor een grote beslissing. Misschien wel de grootste van je leven. Dan wil je eerlijk en transparant worden geïnformeerd. Daar maken wij een punt van. Nog iets: We bouwen projecten met karakter, en kwaliteit, want we willen onze stempel op dit leven drukken en houden niet van middelmaat. We houden wél van service, dus bieden we die ook. Je krijgt er creativiteit bij, en optimisme. Wonen, leven en geluk is waar het allemaal om draait. Dat menen we oprecht.

20 JAAR VISIE OP WONEN

1998: we zijn begonnen. Wij, dat zijn Charly Schutte en Kristof Van Speybroeck. Op dat moment werken we elk nog voor iemand anders. We treden op als tussenpersoon bij aankoop en verkoop van vastgoed. Makelaars, dus. Maar we willen meer: we richten samen onze eigen zaak op. Acasa is geboren.

Na enkele jaren willen we zélf projecten ontwikkelen. In 2005 zetten we onze eerste stap en gaandeweg groeien we. We bewandelen al jaren resoluut dezelfde weg: we ontwikkelen nieuwbouwprojecten in stadsomgevingen, op centraal gelegen toplocaties. We willen kwaliteit, architectuur, en natuur. Want in een huis doe je méér dan wonen. Je lééft er. En je leeft maar één keer. Ons team is jong. Het is enthousiast. Gespecialiseerd. Mee met z’n tijd. En gedreven door dezelfde visie.

acasa logo_office:2102