Access Estate

Terug naar het overzicht

Vlotte verkoop van uw pand?

Streeft u ook naar een professionele en vlotte verkoop en/of verhuur zonder zorgen? Access Estate begeleidt u van A tot Z! Via een hoogkwalitatieve aanpak en wederzijds vertrouwen zal u overtuigd worden van onze meerwaarde.

We willen enkel tevreden klanten en bereiken dit door ons voluit in te zetten voor elk aspect van de opdracht. De verkoop en verhuur van een onroerend goed is geen alledaagse gebeurtenis. Het is een levensgebeurtenis. Van dit sleutelmoment hebben wij ons levenswerk gemaakt.

Onze missie bestaat er dus onmiskenbaar in om van elke opdracht een succesverhaal te maken en dit door het leveren van een op maat gemaakte, professionele dienstverlening bij het helpen vinden van een koper of een huurder!

Wij waarderen uw vastgoed!

Olivier Morobé, Annick Coppens en hun collega’s zijn dynamische, gedreven zakenpartners met een echte passie voor vastgoed! Dankzij hun jarenlange ervaring met alle facetten van het vastgoedvak begeleiden zij elke koper en verkoper op een toegankelijke, efficiënte manier door het verkoopproces. Mix dat met een flinke dosis service, gekruid met empathie en menselijkheid, en u krijgt een gegarandeerd succesrecept! Het Team van Acces Estate staat paraat voor al zijn klanten, ongeacht of u verkoper, koper, verhuurder of huurder bent!

Immoscoop mark

Onze missie

Bij Access Estate begrijpen we het belang van onroerend goed. Of u nu (ver)koopt of (ver)huurt, 
met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van vastgoed begeleiden wij u van A tot Z  bij uw project. Samen maken we van uw sleutelmoment een succesverhaal.

Onze visie

Wij geloven dat vastgoed (ver)kopen of (ver)huren de start van een nieuw hoofdstuk betekent in het leven van onze klanten. Daarom gaan wij resoluut voor een professionele en gepersonaliseerde dienstverlening. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, houden de vinger aan de pols van de vastgoedmarkt en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste tools en ontwikkelingen. Zo laten we de (ver)koop of (ver)huur van uw vastgoed zorgeloos verlopen.

Onze succesvolle werkwijze op uw maat

Stap 1: Bepaling behoefte
Eerst en vooral bepalen we samen wat precies de bedoeling is. Wenst u uw pand te verkopen of te verhuren? Welke voorwaarde wenst u te stellen? Welke termijn heeft u in gedachten? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op zoeken. 

Stap 2 Marktconforme waardepaling
Wanneer duidelijk is wat uw behoeften zijn, zorgen we voor een marktconforme, vrijblijvende waardebepaling. We zijn hier zo transparant als mogelijk in, zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. 

Stap 3: Analyse verkoop
Op basis van de waardebepaling analyseren we onze verkoopsstrategie. We maken het pand aantrekkelijk voor verkoop of verhuur. Zo maakt het pand een maximale impact op geïnteresseerde kopers of huurders. 

Stap 4: Opbouw dossier
Bij de verkoop of verhuur van een pand komt uiteraard heel wat papierwerk kijken. Uiteraard neemt uw vaste dossierbeheerder waar ook maar mogelijk uit uw handen. Zo kan u zorgeloos uitkijken naar een vlotte verkoop of verhuur.

Stap 5: Marketing Strategie
We gooien al onze (digitale) kanalen in de strijd om uw pand in de kijker te zetten. Via onze website, mailings, folders, en affiches kan uw pand te kijk gezet worden om zo veel mogelijk geïnteresseerde kopers of huurders aan te trekken. 

Stap 6: VERKOCHT 
Proficiat! Uw pand is verkocht. Rest ons enkel nog om de laatste papieren in orde te brengen.  

Stap 7: Vlotte afhandeling
We stellen samen de finale verkoopsovereenkomst op. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zorgen we voor een optimale, sluitende en correcte verkoopsovereenkomst. Dit uiteraard in nauwe samenspraak met uw notaris. 

access-estate-wetteren_office:2385