Agence Van den Abeele

Terug naar het overzicht

Meesters in Brugs vastgoed. Sinds 1930.

Agence Van den Abeele is het oudste vastgoedkantoor van Brugge. Al sinds 1930 beheren en verhuren we woningen, appartementen en ander onroerend goed.

Intussen is er veel veranderd. Omdat we meegaan met onze tijd. Maar sommige dingen veranderen nooit. Zoals de manier waarop wij als vastgoedbeheerder te werk gaan. Gedreven. Precies. Met kennis van zaken.

Wij kennen de Brugse gevels, en wat erachter leeft. Wij kennen ook onze weg, altijd en overal. Wij kennen de prijzen, van vroeger en nu.

Wij hebben dus een verleden. Maar we zijn vooral bezig met de toekomst. Jouw toekomst. Wij, dat is Agence van den Abeele. Wij, dat zijn de experts. Experts in vastgoed, experts in Brugge.

Uw partner in vastgoedbeheer

U zoekt niet zomaar een vastgoedmakelaar, u zoekt een vastgoedpartner waarop u kan vertrouwen. Iemand die al het werk doet, zorgen wegneemt en vooral eerlijk is. Wij regelen het beheer van uw eigendom tot in de puntjes. En zeggen u steeds waar het op staat, zonder een blad voor de mond te nemen.

Een veilige keuze

Dankzij onze experts kunt u helemaal gerust zijn, op elk vlak. Als contactpersoon vangen wij alle vragen, zorgen en problemen van uw huurders op. Wij zorgen er ook voor dat u steeds in orde bent met de wetgeving, administratie en boekhouding. Als vastgoedbeheerder geven wij ook proactief advies. Zodat uw eigendom in de best mogelijke conditie blijft. En maximaal opbrengt.

Ongeëvenaarde kennis en expertise

Agence Van den Abeele is vastgoedbeheerder sinds 1930. We zitten al meer dan 90 jaar in het vak. U geniet van alle kennis en expertise die we in de jaren opbouwden. We kennen de vastgoedsector én de stad Brugge als onze broekzak. En weten precies hoe we best kunnen helpen. Ons doel? Het beste uit uw woning halen, voor u én uw huurder.

Expert in vastgoedbeheer.

Wij houden een topwoning in topconditie.

Immoscoop mark