Aktimmo

Terug naar het overzicht

U wenst uw woning te verkopen?

Een woning verkopen doet u natuurlijk niet elke dag. En hiervoor een vastgoedmakelaar aanstellen is misschien niet altijd vanzelfsprekend. Wij geloven er echter sterk in dat wij u kunnen helpen en een grote toegevoegde waarde kunnen leveren. Hoe wij hiervoor te werk gaan, leest u hieronder.

Waardebepaling

Uiteraard is de eerste stap om een correcte en realistische waarde te bepalen voor uw woning. Dit is zeer belangrijk want indien de waarde te hoog is, zal de woning te lang op de markt staan en onaantrekkelijk worden. Bij een te lage waarde krijgen de kandidaat kopers argwaan of nog erger, de woning wordt binnen een korte termijn verkocht, maar aan een veel te lage prijs. Dit is natuurlijk jammer, want elke eigenaar wenst toch de juiste prijs voor zijn eigendom te krijgen?

Een waardebepaling is bij Aktimmo steeds gratis en vrijblijvend. Dit wordt steeds op een objectieve manier en met de markt in het achterhoofd gedaan. Wij kijken nooit alleen naar de bouwtechnische waarde van de woning, want uiteraard is de enige juiste prijs die waar vraag en aanbod elkaar kruisen. Door onze kennis en ervaring op de markt, hebben wij hier een goed zicht op en kunnen wij u steeds een juiste marktprijs aanbevelen

Indien wij een opdracht tot verkoop van uw eigendom krijgen, beginnen we meteen met het samenstellen van een verkoopdossier. We vragen alle wettelijk verplichte documenten op bij de verschillende instanties om deze dossier volledig conform de wetgeving te maken. Op die manier is er na een verkoop van de woning of appartement nooit discussie.

Verkoopdossier samenstellen

Op de markt brengen van uw eigendom

Wij hanteren geen standaard formule om uw woning te vermarkten maar zijn van mening dat ieder pand of eigendom uniek is en daarom een unieke verkoopstrategie verdient. Dit maatwerk vereist de nodige flexibiliteit van ons kantoor om elk pand individueel te gaan evalueren en bekijken wat de beste opties zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij kunnen afhankelijk van de woning gebruik maken van een Aktimmo Virtual Tour (AVT), professionele fotografie, luchtfotografie, 3D-renders, grondplannen, video tour, verschillende vastgoedplatformen en publicatiemogelijkheden,……

De flexibiliteit van ons kantoor geeft ons ook een uitgesproken voordeel bij bijvoorbeeld gronden of percelen geschikt voor project ontwikkeling of in moeilijke dossiers. Wij kunnen hiervoor door ons uitgebreide netwerk de juiste partijen samenbrengen en tot resultaten komen die niet mogelijk waren in een standaard formule.

Kortom, de mogelijkheden voor het verkopen van uw woning, appartement of andere eigendomen zijn bijna onbeperkt. Wij spreken graag eens af om de mogelijkheden omtrent de verkoop van uw onroerend goed samen te bespreken.

Uiteraard verzorgen wij ook de bezichtigingen en rondleidingen met kandidaat kopers in uw pand, waarna we de onderhandelingen zullen voeren. Uiteraard doen we dit altijd in eer en geweten en met uw beste belang in het achterhoofd. Het onderhandelen is voor ons één van de belangrijkste aspecten van het verkopen van vastgoed. Wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om en nemen hier liever wat meer tijd voor in de plaats van een snelle verkoop aan een mindere prijs te realiseren.

Onze service stopt hier echter niet. Wij zorgen ook voor het opstellen en laten ondertekenen van een volledig aan de wetgeving conforme compromis. Nadien bezorgen we uiteraard alle documenten aan de gekozen notarissen en zullen wij aanwezig zijn bij het verlijden van de akte. We zorgen zelfs voor een probleemloze overzetting van de nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water en gas!

Afronden van een succesvolle verkoop

aktimmo team

Aktimmo Logo_office:2677