Allure Real Estate

Terug naar het overzicht

Laten we kennismaken!

We staan voor u klaar met een gemotiveerd, professioneel team van “mensen-mensen” bij wie u van begin tot eind in betrouwbare handen bent. Eerlijkheid, transparantie en klare taal zijn onze kernwoorden.

Achter het advies van onze medewerkers staan jaren ervaring, een met zorg opgebouwd netwerk èn een uitgebreid klantenbestand. Ieder op zich even enthousiast en een “krak in zijn/haar vak”,  maar doordat wij vooral inzetten op teamwork wordt dit nog meer versterkt!

We werken vanuit 3 kantoren, allemaal representatief en uitnodigend, om u persoonlijk, in stijl maar toch in alle gemoedelijkheid te kunnen ontvangen. Ons team houdt onderling veel contact en we plannen dagelijks momenten samen zodat iedereen op de hoogte blijft van wat er speelt. Zo houden we de communicatielijnen kort en duidelijk en kan iedereen elkaar ondersteunen. 

Onze aanpak

Om te beginnen: wij zijn er voor u !

We praten eerst met u, over de verkoop van uw onroerend goed, over uw voorwaarden, uw verwachtingen.

We komen ter plaatse en maken vrijblijvend een schatting op. U ontvangt een uitgebreid verslag met daarin een eerlijke, goed onderbouwde waardebepaling. Rekening houdend met de markt en uw wensen bepalen we samen de juiste vraagprijs.

Er wordt wel eens gedacht dat wij enkel maar villa’s verkopen  maar dat is zeker niet zo. Wij verkopen alle type woningen en appartementen met evenveel enthousiasme.

Administratie? Laat dat onze zorg zijn: vergunningen, EPC-waarden, stedenbouwkundige informatie... Onze medewerkers verzamelen alles, stellen uw dossier samen en houden het actueel.

Onze fotograaf komt langs om uw pand zo goed mogelijk ‘ in the picture’ te zetten. We selecteren de meest geschikte publiciteits /marketing kanalen – zowel online als offline zodat alle schijnwerpers op uw pand gericht staan.

Tegelijkertijd  raadplegen we onze erg uitgebreide database voor mogelijke geïnteresseerden.

Dagelijks kan iedereen uw pand ook ontdekken op de beeldschermen in de etalages van onze kantoren in Kalmthout, Essen en Brasschaat.

We houden u intussen voortdurend op de hoogte van alle stappen die genomen worden. Bezoeken ter plaatse gebeuren steeds in overleg, van elk bezoek ontvangt u feedback en elk bod dat wij binnenkrijgen wordt met u besproken.

Met ons hele team zetten we ons in voor een succesvolle verkoop!

allure brasschaat logo